31 Δεκ 2009

Το ΡΙΚ εξαφάνισε τη δήλωση του Σαμαρά για το σχέδιο Ανάν

Η συντριπτική πλειοψηφία των Κυπρίων άκουσε με μεγάλη ευχαρίστηση την συγκεκριμένη τοποθέτηση Σαμαρά σχετικά με τη φημολογούμενη νεκρανάσταση του σχεδίου Ανάν. Το ΡΙΚ του κυρίου Τρολ όμως δεν φάνηκε να... συμμερίζεται αυτό τον ενθουσιασμό. Διαβάστε (μετά την Κυπραίικη λεζάντα).
Ε σύντροβον γρουστόφκια, μεγάλον πρόβλημαν τζιείνον το γρουστόφκια-watch! Ούλοι στέλλουν του άρθρα τζιαι πληροφορίες τζιαι έγινεν μιάλον δύναμιν τζιαι μάστρον μου Αττίλαν ανησυχεί πολλά. Χέλουμεν κλείσετε το ως γενναίον προσφοράν προς εμέναν τζιαι Αττίλαν μου. Αλλά τζιείνον το Επαγρύπνησην σου, εν εξόρτωσεν έβρει τους κόμα. Είσαστεν τέλλια ακαμακκ γκιαούρ!

Δημοσιεύουμε σχόλιο του κ. Πέτρου Παντελίδη.

« Πρώτον, στην Κύπρο, υποστηρίζουμε μια λύση σύμφωνη με τα ψηφίσματα του ΟΗΕ, αλλά και σύμφωνη με το κοινοτικό κεκτημένο. Σας θυμίζω ότι το, αλήστου μνήμης, Σχέδιο Ανάν δεν είχε καμία σχέση με το Κοινοτικό κεκτημένο. Κι αν τέτοιο ή ανάλογο μας φέρουν πάλι, να το ξέρουν από τώρα, ότι και το καινούργιο θα πάει να συναντήσει το παλιό: Στο καλάθι των αχρήστων!»

Η πιο πάνω δήλωση είναι απόσπασμα από την ομιλία του αρχηγού της Νέας Δημοκρατίας, που έκαμε κατά τη συζήτηση του προϋπολογισμού της Ελλάδας. Την άκουσα με ευχαρίστηση στο δελτίο ειδήσεων του Γ’ προγράμματος του ΡΙΚ στις 6:00’ το πρωί. Ευχαριστήθηκα για τη δήλωση. ‘Εχει δυο χρόνια ακούσουμε τέτοιες Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου »


 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη