25 Δεκ 2009

“Φαρσέρ” το “Πρώτο Θέμα” λέει ο Κυβερνητικός εκπρόσωπος…

“Φαρσέρ – τιμητές” χαρακτηρίζει την εφημερίδα “Πρώτο Θέμα” ο Κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιώργος Πεταλωτής, απαντώντας με αυτό τον τρόπο στο σημερινό πρωτοσέλιδο θέμα της εφημερίδας για τους υπουργούς που, σύμφωνα με το δημοσίευμα, αποδέχθηκαν ηλεκτρονικούς υπολογιστές που τους προσφέρθηκαν. Προεκλογικά βέβαια υπενθυμίζεται ότι μέσα από τις ίδιες πρώτες σελίδες, στελέχη της σημερινής Κυβέρνησης, αλλά και ο ίδιος ο σημερινός Πρωθυπουργός έβρισκαν εύκολα βήμα εξαγγελιών, ...ακόμα και για αυτές που θα μπορούσαν πολύ δύσκολα να γίνουν πιστευτές. Ποιός δεν θυμάται το πρωτοσέλιδο “Το ΠΑΣΟΚ χαρίζει τα δάνεια”; Τί άλλαξε τώρα, μάλλον οι ίδιοι οι πρωταγωνιστές θα πρέπει να μας εξηγήσουν. Στην ανακοίνωση του ο Κυβερνητικός εκπρόσωπος αναφέρει: “Σε μια περίοδο που απαιτεί σοβαρότητα και υπευθυνότητα απ’όλους, παραπλανητικές προσπάθειες όπως αυτή του «ΠΡΩΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ» να πληγεί η ηθική υπόσταση μελών της Κυβέρνησης και εν τέλει της Κυβέρνησης με την δημιουργία εσφαλμένων εντυπώσεων κινείται έξω από κάθε αλήθεια και πέρα από κάθε όριο δημοσιογραφικής δεοντολογίας.
Στη μεθοδευμένη προσπάθεια σπίλωσης οι απαντήσεις που δόθηκαν από Γραφεία Υπουργών και όχι βέβαια από τους Υπουργούς, αφορούσαν την αποδοχή αποστολής και όχι την αποδοχή των δήθεν δώρων. Είναι γνωστό δημόσια ότι οι Υπουργοί σε αντίστοιχες πραγματικές αποστολές laptop αντέδρασαν άμεσα, επιστρέφοντάς τα.
Καταγγελίες που μπορεί να έχουν πραγματική βάση απο όπου και αν προέρχονται, όποια σκοπιμότητα κι αν εξυπηρετούν, εξετάζονται άμεσα.
Η διαφάνεια και η νομιμότητα ισχύει για όλους και έναντι όλων, συμπεριλαμβανομένων και των φαρσέρ-τιμητών”

(newsblog.gr)
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη