28 Δεκ 2009

Πενταπλασιασμός του εθνικού χρέους!

...της Ισπανίας.
Μεταδίδει από τη Βαρκελώνη ο φοιτητής-παρατηρητής του taxalia Δήμος Κ.

Ανακάλυψαν 2 τόνους κοκαΐνης ανάμεσα σε 47 τόνους λουλούδια!!!
Πράκτορες της αστυνομίας ανακάλυψαν 2.016 κιλά κοκαΐνης μέσα σε ένα εμπορικό αεροπλάνο που μετέφερε 47 τόνους λουλούδια. Το αεροπλάνο ερχόταν από την Κολομβία και το φορτίο της Κοκκαΐνης, το οποίο ήταν ιδιαίτερα υψηλής περιεκτικότητας, ανακαλύφθηκε στο αεροδρόμιο της Φορόντα στην 'Αλαβα! Μέχρι στιγμής έχουν γίνει 13 συλλήψεις. Εδώ και μήνες το ειδικευμένο τμήμα της δίωξης ναρκωτικών της Ισπανικής Αστυνομίας είχε πληροφορίες για μια ομάδα κολομβιανών που θα επιχειρούσε να εισάγει μεγάλες ποσότητες κοκκαΐνης στην χώρα ανάμεσα σε νόμιμο εμπόρευμα, και έτσι προχώρησε στην σύλληψη των υπόπτων και στην κατάσχεση του φορτίου.

Παράπονα για τις υπέρογκες αυξήσεις σε νερό, ρεύμα κ.α.

Η οργάνωση προστασίας του καταναλωτή στην Ισπανία δημοσίευσε μία αναφορά σύμφωνα με την οποία η πλειοψηφία των ισπανών θεωρεί υπέρογκες τις αυξήσεις σε Βασικά αγαθά. Μέσα στο 2009 αυξήθηκαν κατά μέσο όρο: Νερό 6,4%, το ρέυμα 6,2%, τα ταξί 5,8% και τα λεοφωρεία 8,2%. (Σχόλιο: Οι Ισπανοί δεν πληρώνουν την Δημόσια Τηλεόραση... Αν τους πούμε τι ΔΕΗ πληρώνουν οι Έλληνες και πόσο πληρώνονται στην ΕΡΤ μπορεί να σταματήσουν να παραπονιούνται....)

Πενταπλασιασμός του εθνικού χρέους!

Το χρέος του κράτους πενταπλασιάστηκε μέσα σε ένα χρόνο, και πλέον έχει αγγίξει το 6,79% του ΑΕΠ της Ισπανίας. Η αντιπολίτευση κατηγορεί το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης για ανευθυνότητα και έλλειψη πλάνου. (Το δικό μας δεν πενταπλασιάστηκε σε ένα χρόνο, αλλά έχει αγγίξει το 168% του ΑΕΠ φέτος...)
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη