14 Δεκ 2009

"Μπλόκαραν" τον Σισέ στο αεροδρόμιο οι αεροσυνοδοί της Ολυμπιακής!


ΜΙΑ ΤΡΕΛΗ-ΤΡΕΛΗ ΠΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΠΑΟ ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ. Η… ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΤΟΥ ΓΑΛΛΟΥ, Η ΠΛΑΚΑ ΤΟΥ ΖΙΛΜΠΕΡΤΟ ΣΤΟΝ ΝΙΝΗ, ΤΟ ΓΚΟΛΦ ΚΑΙ Η ΕΥΑ ΚΑΪΛΗ!-
Ο Τζιμπρίλ Σισέ ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη για τον αγώνα με τον Ηρακλή χωρίς διαβατήριο και χωρίς ταυτότητα.

Μπορεί στο «Ελ. Βενιζέλος» ο Γάλλος άσος να μην είχε κανένα πρόβλημα αλλά στο «Μακεδονία» μια υπάλληλος του αεροδρομίου έκανε...
δύσκολη τη ζωή του Γάλλου αστέρα της ομάδας.

Παρακολουθήστε τον απολαυστικό διάλογο που ακολούθησε με πρωταγωνιστή τον Γάλλο και την καταλυτική παρέμβαση του Κώστα Αντωνίου:

Υπάλληλος: «Δεν έχετε τίποτα μαζί σας;»

Σισέ: «Όχι, στην Ελλάδα όταν ταξιδεύουμε με τον Παναθηναϊκό δεν μας ζητάνε ποτέ ταυτότητα!»

Υπάλληλος: «Ναι, αλλά εγώ δεν γίνεται να σας αφήσω να περάσετε»

Σισέ: «Κώστας! Έλα εδώ»

Αντωνίου: «Παρακαλώ, αφήστε τον περάσει. Είναι παίκτης της ομάδας. Δεν χρειάζεται ταυτοποίηση για τις εντός συνόρων μετακινήσεις. Είμαστε Παναθηναϊκός! Στο κάτω-κάτω κοιτάξτε τον. Ένας και μοναδικός είναι. Δεν θα βρείτε άλλον! Η Ολυμπιακή, άλλωστε, είναι του Βγενόπουλου! (γέλια…)».

Υπάλληλος: «Ο κύριος δεν μπορεί να περάσει χωρίς να ταυτοποιήσουμε τα στοιχεία του».

Σισέ «Οκ, παιδιά εγώ θα κάτσω εδώ. Τα λέμε αύριο…»

Ωστόσο, το πρόβλημα διευθετήθηκε λίγο λεπτά αργότερα και ο Γάλλος ακολούθησε την αποστολή της ομάδας…

«Δεν πειράζει, την επόμενη φορά…»

Ο Σισέ στάθηκε άτυχος και κατά την πτήση της επιστροφής καθώς ήταν από τους παίκτες που εξυπηρετήθηκαν καθυστερημένα από τις αεροσυνοδούς.

Ο Γάλλος λίγο πριν φτάσει το αεροπλάνο στην Αθήνα ρώτησε: «Εμείς δεν θα πιούμε κάτι;». Ωστόσο, η αεροσυνοδός τον εξυπηρέτησε μόλις το αεροπλάνο προσγειωνόταν και ο Γάλλος άσος είπε:

«Δεν πειράζει. Την επόμενη φορά…»

Το Περιστέρι, ο Σπάθας κι η όμορφη Καϊλή

Η αποστολή του Παναθηναϊκού δεν ήταn μόνη της στον γυρισμό. Μαζί με τους «πράσινους» επέστρεψε από τη Θεσσαλονίκη ο διαιτητής του αγώνα με τον Ηρακλή, Hλίας Σπάθας, ο οποίος πέρασε αδιάφορος από τους ανθρώπους του «τριφυλλιού» (παρόλο που αγνόησε πεντακάθαρο πέναλτι στον Χριστοδουλόπουλο...), η γνωστή όμορφη βουλευτής, Εύα Καϊλή, ο παλαίμαχος μπασκεμπολίστας, Γιώργος Σιγάλας καθώς και η ομάδα μπάσκετ του Περιστερίου που αγωνιζόταν με τον Άρη.

«Μπήκαν οι Τούρκοι;»

Κατά τη διάρκεια της πτήσης έγινε το απίστευτο με έναν επιβάτη, ο οποίος προφανώς δεν είχε ιδέα από ποδόσφαιρο.

Ρώτησε τον Γιώργο Καραγκούνη που καθόταν δίπλα του: «Σας βλέπω όλους ομοιόμορφα ντυμένους, ποια ομάδα είστε;».

Ο «Κάρα» αφού ξεπέρασε το αρχικό σοκ του απάντησε: «Ο Παναθηναϊκός είμαστε!».

Τότε πετάχτηκε ο Νίνης κι είπε στον επιβάτη: «Ούτε Εθνική ομάδα, παρακολουθείτε;», και ο κύριος απάντησε: «Να φανταστείς όταν πήραμε το Euro και άκουγα τα πυροτεχνήματα βγήκα στο μπαλκόνι να ρωτήσω τι έγινε;».

Και ο Καραγκούνης του απάντησε: «Νομίζατε ότι μπήκαν οι Τούρκοι, ε;».

Οι σοκολάτες και τα τρίγωνα Πανοράματος

Μέσα στο αεροπλάνο ο Τζόρβας μοίραζε σοκολάτες σε όλους τους συμπαίκτες του, ενώ το ίδιο έκανε ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος με τρίγωνα Πανοράματος που είχε προμηθευτεί και έγιναν ανάρπαστα σε χρόνο ρεκόρ.

Ο Στέργος Μαρίνος διάβαζε όλη την ώρα ένα βιβλίο και ο Νίνης του είπε κάποια στιγμή «εσύ είσαι βιβλιοφάγος!», ενώ ο Γιούρκας χάζευε στο laptop μοντέλα πολυτελών αυτοκινήτων, που είναι και η αδυναμία του.

Ο Κατσουράνης πείραζε τον Ορέστη Καρνέζη και του έλεγε: «Εσύ είσαι μοντέλο! Έχεις γωνίες στο πρόσωπο, είσαι για οίκο μόδας!».

Την ίδια ώρα, ένας επιβάτης δεν πίστευε ότι καθόταν δίπλα στον Ζιλμπέρτο Σίλβα και μόλις πήρε τους δικούς του στο τηλέφωνο μετά την προσγείωση, είπε: «Έβγαλα φωτογραφίες με τον Ζιλμπέρτο και τον Σισέ! Αλήθεια, θα τις δείτε στο facebook».

Το γκολφ και ο Γκώνιας

Το γεγονός ότι ο Χριστοδουλόπουλος παίζει τον ελεύθερο χρόνο του μίνι γκολφ δεν έμεινε ασχολίαστο από τον κολλητό του, Γιώργο Καραγκούνη.

«Ρε Λάζαρε, μας ξεφτίλισες. Δεν ντρέπεσαι; Ποιος είσαι ο Τάιγκερ Γουντς, Με τον Γκώνια παίζεις;», του έλεγε ο «Κάρα», ενώ ο Τζόρβας συμπλήρωσε:

«Ε, Λάζαρε στο σπίτι σου έχεις ανοίξεις τρύπες και παίζεις;»

Η πλάκα του Ζιλμπέρτο και η… φυλακή

Εν τω μεταξύ, ο μεγάλος χαβαλές έγινε στο αεροδρόμιο πριν την αναχώρηση. Ο Ζιλμπέρτο έκρυψε σε κάποια φάση τη βαλίτσα του Νίνη και μόλις ο «μικρός» τη βρήκε ο αρχηγός της «σελεσάο» τον αγκάλιασε στοργικά.

Ένας υπάλληλος του αεροδρομίου αναζητούσε τον Νίνη προκειμένου να φωτογραφηθεί με δυο νεαρές θαυμάστριες που φορούσαν φανέλες της ομάδας.

Μόλις, ο Κατσουράνης αντιλήφθηκε το περιστατικό είπε «Νίνης, πίσω» και μόλις ο νεαρός άσος πήγε να βγάλει τις φωτογραφίες ο «Κατσούρ» είπε σε έναν αστυνομικό που ήταν δίπλα: «Αυτόν βάλτε τον φυλακή!».

Ο Ζιλμπέρτο κρατούσε έναν πίνακα ζωγραφικής που του δώρισε ένας φίλος του, ενώ καθυστέρηση δημιουργήθηκε με τον Νίνη, όταν ένας αστυνομικός του είπε ότι πρέπει να ανοίξει τη βαλίτσα που είχε μέσα το laptop.

«Έλα μωρέ άφησέ τον. Στην Ουκρανία που πήγαμε τέτοιον έλεγχο δεν μας έκαναν», είπε ο «Κάρα» για να αποφύγει την ταλαιπωρία αλλά δεν τα κατάφερε…

Σταμάτησε το αεροπλάνο!

Ένας υπάλληλος την ώρα που είχαν κλείσει οι πόρτες του αεροσκάφους ζήτησε να τις ανοίξουν. Μπήκε με φορά μέσα και πήγε στον Ζιλμπέρτο: «Σε παρακαλώ ένα αυτόγραφο για τον φίλο μου, τον Μιχάλη!». Ο Βραζιλιάνος δεν μπορούσε να του αρνηθεί μετά από τέτοια θυσία…

Πηγή
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη