21 Δεκ 2009

“Διεφθαρμένος” ο Βατοπαιδομάχος Ρόβλιας; Μα τι λέτε;


Μετά την “αποκατάσταση” της εγκυρότητας του Προβόπουλου (γραμμάτιο που ήδη ξεπληρώνει), έχουμε την αποκαθήλωση του Αρχικαθαριστή Ρόβλια ως… διεφθαρμένου! Ποιός; Ο Ρόβλιας που ούρλιαζε για την κάθαρση στην υπόθεση Βατοπαιδίου. Ο Ρόβλιας που αρρώσταινε με τα οικόπεδα και τις ανταλλαγές. Που να ξέρει από οικόπεδα ο Ρόβλιας… Αφού δεν ασχολήθηκε ποτέ (;) του με real estate και τέτοια πράγματα. Για άλλο λόγο τον διώξανε.
Εμείς όμως οφείλουμε να υπενθυμίσουμε ότι ο Ρόβλιας ήταν μέλος της εξεταστικής για το Βατοπαίδι άρα γνώριζε πολύ καλά τα έγγραφα – ντοκουμέντα που δημοσιεύσαμε. Συνέχισε όμως τα ουρλιαχτά και το κυριότερο, ανέχτηκε την κυβερνητική συνδιαλλαγή με τον Προβόπουλο ενώ πριν το κόμμα του τον αποκαλούσε “Βατοπαιδινό απατεώνα”. Ήταν λοιπόν κύριε Ρόβλια έτσι ή… η κυβέρνηση σας είναι ένα συνοθύλευμα διαχρονικών απατεώνων; Διαλέξτε και πάρτε.
Τον λόγο τον βλέπετε μόνοι σας στα έγγραφα. Οι περιβόητες “σακούλες με τα δέκα εκατομμύρια” η κάθε μία που κατέθεσαν οι μοναχοί ΔΥΟ φορές “απολύτου μετρητοίς”, ήταν στην πραγματικότητα τραπεζικές επιταγές από την Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου »
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη