18 Δεκ 2009

Θόδωρος Ζαγοράκης - Δημήτρης Σαλπιγγίδης, η επιστροφή;


Όλα δείχνουν ότι ο Θόδωρος Ζαγοράκης κάνει πράξη την επιθυμία των φίλων του ΠΑΟΚ, αλλά και των «συνοδοιπόρων» του στη διοίκηση της ΠΑΕ και θα επιστρέψει στον προεδρικό θώκο της ομάδας της Θεσσαλονίκης, από ...
το ξεκίνημα της νέας σεζόν.

Αρχές Ιανουρίου θα κατατεθούν στο Πρωτοδικείο τα ονόματα της διοικούσας επιτροπής της ΠΑΕ απ' τον "ερασιτέχνη" ΠΑΟΚ - για την "ανανέωση" της εντολής διοίκησης - και σε αυτά όπως όλα δείχνουν θα είναι και ο Ζαγοράκης και πάλι.

Εξ ου και η αναβολή του προγραμματισμένου δ.σ. της ΠΑΕ την Πέμπτη , που μετατράπηκε σε "φιλικό γεύμα" στην Περαία, όπου όμως και πάλι συζητήθηκαν σημαντικά θέματα. Μεταξύ άλλων, αποφασίστηκε το δ.σ. να γίνει μετά τα Χριστούγεννα.

Την ίδια μέρα έγινε όμως το δ.σ. του "ερασιτέχνη" ΠΑΟΚ, που αποφάσισε να μην κάνει δεκτή την παραίτηση του Ηλία Βιολίδη, λόγω "ασάφειας του νόμου" όπως είπε η νομικός του Α.Σ. ΠΑΟΚ Κατερίνα Γιαννακόπουλου.

Στα αγωνιστικά, ενόψει του αυριανού αγώνα στο Ηράκλειο με τον Εργοτέλη, και με δεδομένη την απουσία του Ζλάταν Μουσλίμοβιτς, που εγχειρίστηκε στο γόνατο και θα επιστρέψει σε ένα μήνα περίπου, ο Φερνάντο Σάντος θα εμπιστευθεί και πάλι τον Θανάση Παπάζογλου.
Άρρωστος είναι ο Βερόν, με ίωση, ενώ επιβεβαιώθηκε ότι ο νεοαποκτηθείς Κριστιάνο έχει τη "νέα γρίπη"! Ατομικό πρόγραμμα εξακολουθεί να ακολουθεί ο Ματίας Βερόν.
Στα μεταγραφικά το όνομα του Δημήτρη Σαλπιγγίδη "ακούγεται"... εκκωφαντικά τις τελευταίες ημέρες στη Θεσσαλονίκη και σύμφωνα με πληροφορίες ήταν ένα απ' τα θέματα συζήτησης των διοικούντων του ΠΑΟΚ προχθές, στο γεύμα της Περαίας. Πολλοί τον θεωρούν "κλεισμένο" και πάλι απ' τον ΠΑΟΚ, όμως επισήμως η ΠΑΕ δε σχολιάζει οτιδήποτε, με δεδομένο άλλωστε ότι και η μεταγραφική περίοδος δεν έχει ξεκινήσει. Επισήμως...
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη