11 Δεκ 2009

Τι έμαθα την τελευταία βδομάδα βλέποντας ελληνική τηλεόραση?

Κοινωνική και τηλεοπτική κριτική, από τον Πάνο Σατζόγλου
Ελλάς το μεγαλείο σου!!!!!!!

Τι έμαθα την τελευταία βδομάδα (από επαγγελματική διαστροφή) βλέποντας ελληνική τηλεόραση?

Ότι ο αθυρόστομος αμφισβητίας Γιώργος Τράγκας λέγοντας «δαγκώστε το κώλο του Βρετανικού Λέοντα», κήρυξε μποϊκοτάζ στα βρετανικά προϊόντα!!!! (Μην τυχόν και ακούσει κανείς Last Christmas από WHAM...)

Ότι το κοσμοπολίτικο αετοπεριστέρο Τζούλια Αλεξανδράτου αφού...
κατέκρινε την Άντζελα Δημητρίου για την φωνή της, δήλωσε πως ότι δεν κάνει για μοναστήρι αλλά υποστήριξε ότι κάνει για σπίτι!!!

Ότι ο γόνος εύπορης οικογένειας Γιάννης Γαλάτης πρέπει να πουλήσει τον πύργο του στο Κεφαλάρι της Κηφισιάς (600 τ.μ. με 12 υπνοδωμάτια!) και την όμορφη βίλα του στο αγαπημένο του νησί , για να αντεπεξέλθει στην οικονομική κρίση.

Ότι ο ακαδημαϊκός διανοούμενος της πασαρέλας Βασίλειος Κωστέτσος απευθυνόμενος σε ρεπόρτερ αναρωτήθηκε που έχουν σπουδάσει δημοσιογραφία όλοι αυτοί οι τυχάρπαστοι δημοσιογράφοι που τον ακολουθούν παντού για μια δήλωση.

Ότι η υπέρλαμπρη κυρία από τη μαζική παραγωγή των καλλιστείων Εύη Βατίδου συνεργάστηκε με γνωστό άραβα μεγιστάνα ο οποίος την έβγαλε στα μπουζούκια κ ξόδεψε μια περιουσία για χάρη της. Άντε και στα δικά σας οι ανύπαντρες και οι χωρισμένες! Να βρείτε και εσείς έναν παρόμοιο πλούσιο να σας τρέφει με μόνο αντάλλαγμα να έχετε ανοιχτά τα μπου.... ε συγνώμη τα μάτια σας ήθελα να πω.

Ότι ο Μετά από 3,5 χρόνια, ο ΑΝΤ1 και ο Νίκος Ευαγγελάτος αποφάσισαν από κοινού τη διακοπή της συνεργασίας τους. Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν πως αν ο Ευαγγελάτος πάει με το καλό στον ΣΚΑΙ, κει θα τον ακολουθήσει και η σύζυγος του "Οπριάνα".

Ότι μετά την Ολυμπιάδα και το Εuro του 2004, είμαστε ξανά στο κέντρο του κόσμου. Επειδή τα διαχρονικά εγκληματικά λάθη στη διαχείριση της Ελληνικής οικονομίας, απ' όλες τις κυβερνήσεις, έχουν μετατρέψει την Ελλάδα σε διεθνή περίγελο της Ευρώπης. Έχω την εντύπωση πως όλοι αυτοί οι άσχετοι άγγλοι οικονομολόγοι μας παρομοιάζουν με την Ισλανδία του Αιγαίου για έναν λόγο. Για να μην επιστρέψουνε τα αγάλματα πίσω!! .Tα κομπλεξικά που δεν μπορούν να διπλοπαρκάρουν στο δρόμο όπως εμείς, και βγάζουν χολή!! Τρελαίνονται που έχουν διπλάσιο κατά κεφαλήν εισόδημα από εμάς , αλλά εμείς έχουμε πολλαπλάσιο δείκτη πολιτισμού!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!΄

Η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει ρε γατάκια πάρτε το χαμπάρι. Αύριο κιόλας φωνάζουμε Σαμοίλη, χτυπάει μια εκπομπή στον άλφα, και τέλος το έλλειμμα!!!!

Hellas for ever ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη