10 Δεκ 2009

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: Ποιός φταίει για τα χάλια του;


ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΦΤΑΙΕΙ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ;;;
Ο ίδιος που δεν άκουσε ποτέ τον κόσμο!!!

Για άλλη μια φορά η Π.Α.Ε. Πανσερραϊκός εντυπωσιάζει με τις κινήσεις και τις επιλογές της.
Βέβαια όταν λέμε Π.Α.Ε. Πανσερραϊκός, εννοούμε απλά τον...
πρόεδρο της. Θα ήταν αστείο σε μας να μιλήσεις για οτιδήποτε άλλο, να μιλήσεις για διοίκηση, για συμβούλια και διάφορα τέτοια. Σε μας όλα ξεκινούν και σταματούν σε ένα πρόσωπο, σε αυτό του Πέτρου Θεοδωρίδη. Είναι φυσικό λοιπόν, όλες τις αποφάσεις να τις λαμβάνει αυτό το πρόσωπο. Φυσικό όμως είναι, πως αυτό το πρόσωπο από δω και πέρα αναλαμβάνει και όλες τις ευθύνες. Αυτός θα είναι ο μοναδικός υπεύθυνος και ο μοναδικός υπόλογος, για το ότι συμβεί στη συνέχεια στην ομάδα μας.
“Ο κόσμος μίλησε… με τη σιωπή του” έγραψαν την Δευτέρα οι εφημερίδες, μετά την ήττα μας από τον Παναιτωλικό, για τη στάση των Σερραίων φιλάθλων. Αυτή η «εκκωφαντική» σιωπή ακούστηκε σε όλη την Ελλάδα και την άκουσε όλος ο κόσμος. Μόνος ένας δεν θέλησε να την ακούσει. Ο πρόεδρος του συλλόγου γύρισε την πλάτη στους φιλάθλους της ομάδας και την απαίτηση τους και αγνόησε τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της Π.Α.Ε. που τάχθηκαν με το μέρος του κόσμου. Μάλιστα κάποιοι από αυτούς προέτρεπαν τους φιλάθλους να κάνουν μια «επιτροπή» και να συναντηθεί με τον Όγιος, μήπως και τελικά πεισθεί να φύγεί από την ομάδα. Τίποτα όμως από αυτά δεν ήταν ικανό να κάνει τον Θεοδωρίδη να «συγκινηθεί» και να δώσει ένα τέλος στη «νοσηρή» κατάσταση. Μια ακόμα ευκαιρία για να υπάρξει ένα δυνατό ταρακούνημα που θα μπορούσε να ξυπνήσει την ομάδα χάθηκε και κανείς πλέον δεν γνωρίζει το πόσο ακόμα χαμηλά πρέπει να πέσουμε, για να αλλάξει κάτι.
Η μεγάλη ρήτρα που έχει βάλει ο Όγιος στο συμβόλαιο του, λένε κάποιοι πως είναι η αιτία που ο πρόεδρος δεν τον απομακρύνει. Κάποιοι άλλοι υποστηρίζουν πως το «πείσμα» Θεοδωρίδη είναι ανίκητο και γιγαντώνεται όταν τον πιέζουν, ενώ τέλος άλλοι θεωρούν πως δεν μπορεί να πέσει η ομάδα πιο χαμηλά, άρα δεν υπάρχει λόγος για βιαστικές κινήσεις. Όπως και να’χει το θέμα, η ουσία είναι μια. Ο Πανσερραϊκός βρίσκεται σε τέλμα και πιθανότατα δεν έχουμε δει ακόμα τα χειρότερα. Οι άμεσες και δυναμικές αποφάσεις που έπρεπε να είχαν ληφθεί, «πνίγηκαν» κάτω από πείσματα και λογιστικές πράξεις. Κάποιοι νομίζουν πως αγοράζοντας την Π.Α.Ε. έχουν αγοράσει και την ομάδα. Νομίζουν πως όλα και όλοι τους ανήκουν και αυτοί είναι ηγεμόνες των πάντων. Δυστυχώς δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι. Πρέπει όμως να τονίσουμε προς όλες τις κατευθύνσεις πως ο καθένας είναι υπεύθυνος και υπόλογος των πράξεων του.
Ο Πανσερραϊκός έχει ιστορία και αξιοπρέπεια. Κάποιες προηγούμενες επιτυχίες δεν μπορούν να αποτελέσουν άλλοθι για κανέναν στην τωρινή κατάντια. Ήττα με την ήττα, εκτός από τη βύθιση στον βαθμολογικό πίνακα, εκτός από την απομάκρυνση των στόχων, ανοίγονται νέες πληγές σε ένα ιστορικό σύλλογο που δεν ανήκει σε κανέναν πρόεδρο του, αλλά σε όλο το νομό. Σε περίπτωση ήττας την Κυριακή στην Ηλιούπολη, δεν θα φταίνε πλέον οι παίκτες και φυσικά δεν θα φταίει καθόλου ο προπονητής. Αυτοί έχουν ξεκαθαρίσει την θέση τους και ενώ μπορεί να μην συμφωνούμε μαζί τους, είναι πια «εντάξει», τρόπον τινά, απέναντί μας. Αυτός που πήρε την απόφαση να παραμείνει η κατάσταση ως έχει στην ομάδα και αυτός που αποφάσισε να αφήσει ατάραχα τα λιμνάζοντα νερά, είναι ο αποκλειστικός υπεύθυνος και ουσιαστικά παίζει το τελευταίο του χαρτί !!!
photos: panserraikos.gr
Αρθρο: http://www.panserraikos.net/
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη