22 Δεκ 2009

Έλεος» … (που λέει κι ο Ψωμιάδης)

ο Πανος Σατζόγλου, σχολιάζει την τηλεοπτική Θεσσαλονίκη

Έλεος» … (που λέει κι ο Ψωμιάδης)

Τρεις μέρες πριν τα Χριστούγεννα και στα τοπικά κανάλια της Θεσσαλονίκης αντί να βλέπουμε μελομακάρονα και κουραμπιέδες για να είναι στο κλίμα των ημερών, , βγαίνουν κάποιοι φυτεμένοι, δήθεν παρουσιαστές τις κακίας ώρας και μιλάνε για την Μενεγάκη που είναι πεσμένη στα νούμερα τις AGB.

Έλεος που λέει κι ο Ψωμιάδης

Αν έπεσε δηλαδή η Μενεγάκη τότε αυτοί τι έχουν πάθει? Αυτοί που....
χρόνια τώρα βρίσκονται στην αφάνεια και μονίμως στον ΑΠΟΛΥΤΟ βυθό.

Πόσο θράσος μπορεί να έχει ένας παρουσιαστής/στρια που δεν έχει τολμήσει να φύγει ποτέ από τα σύνορα της πόλης φοβούμενος την σφαλιάρα, να βγαίνει και να επιτίθεται χυδαία ξεσκίζοντας τις σάρκες της Μενεγάκη?

Πόσο άραγε θα διαρκέσουν τα απερίγραπτα γλέντια που κάνουν όλοι δύσμοιροάσημοι τηλεσελέμπριτοι της πόλης με την πτώση των τηλεδιάσημων από το βάθρο τους όπως η Μενεγάκη ο Ευαγγελάτος και Ρώμας .

Αλήθεια όλα αυτά τα γιπαηδόνια που κάθονται και απαξιώνουν συλλήβδην τους τηλεαστέρες τις Αθήνας, έχουν κριθεί ποτέ για την δουλειά τους από τον κόσμο και κατ επέκταση από τα νούμερα της AGB?

Πως μιλούν για νεανικά, δυναμικά κοινά όταν δεν έχουν δει ούτε σε χαρτί ποτέ τους νούμερα και μετρήσεις τις AGB

ΔΕΝ ΚΡΙΝΩ αν οι εκπομπές τους προσφέρουν στην πόλη, αν είναι άθλιες , η ξεκατινιασμένες (περί ορέξεως κολοκυθόπιτα), αλλά να ουρλιάζουν σαν χούλιγκαν και να πανηγυρίζουν ότι πατώνει η σειρά στον Αντ1 η στο Μέγγα είναι ανεκδιήγητο και άκρως θεσσαλονικιώτικο.

Αναρωτιέμαι πως ορισμένοι μίζεροι και κομπλεξικοί συνεχίζουν να απολαμβάνουν μια πρωτοφανή ασυλία και να έχουν το ακαταλόγιστο στην τοπική κατατρεγμένη τηλεόραση της Θεσσαλονίκης

Παναγιώτης Σατζόγλου
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη