Εθνικιστής Χιτλερικός ο Υπουργός Δημήτρης Δρούτσας

17 Δεκ 2009

ANAKOIΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ: "ΟΥΡΑΝΙΟ ΤΟΞΟ/VINOZITO"« Δρούτσας, ο νέος εθνικιστής»

Σχετικά με το μακεδονικό ζήτημα και την πολιτική της Ελλάδος με τη γειτονική Δημοκρατία της Μακεδονίας, σε δηλώσεις-απάντηση (δευτερολογία) ο κ. Δρούτσας απάντησε σε επερώτηση βουλευτών του ΛΑΟΣ στις 14.12.2009 στην ελληνική Βουλή:

«Η Μακεδονική ταυτότητα είναι μέρος της ταυτότητας κάθε Έλληνα. Δεν τη διαπραγματευόμαστε. Με αυτήν γεννιόμαστε, με αυτήν πεθαίνουμε και αυτό είναι καλό να το ακούσουν όχι μόνο στα Σκόπια, αλλά και στη Νέα Υόρκη και όπου χρειάζεται. Κατοχύρωση της τελικής ονομασίας έναντι όλων με αλλαγή του Συντάγματος των Σκοπίων».

Οι δηλώσεις του αναπληρωτή Υπουργού των Εξωτερικών μας παραπέμπουν σε ολοκληρωτικές ιδεολογίες την περίοδο του 1930 στη ναζιστική Γερμανία, που μεταξύ άλλων αναφέρεται σε περιούσια καταγωγή των ανθρώπων, σε «Άριες καταγωγές εκ γενετής» σχετικά με την ταυτότητα των πολιτών μιας χώρας. Είναι γνωστό ότι ο Χίτλερ «ανδρώθηκε» σε Αυστριακό περιβάλλον.

Γνωρίζοντας ότι ο κ. Δρούτσας σπούδασε και εργάστηκε τη δεκαετία του 1990 στην Αυστρία, «υπηρέτησε» στο γραφείο της Αυστριακής Καγκελαρίας (1998), αναρωτιόμαστε μήπως αντί να συνταχθεί με την τότε και σημερινή δημοκρατική Αυστρία φλερτάρει-υιοθετεί τις αποκρουστικές ιδεολογίες του Ηάιντερ (πρώην αρχηγού των Αυστριακών νεο-ναζιστών) οπαδού του Χίτλερ; Μήπως την ίδια περίοδο ανδρώθηκαν-χάραξαν παράλληλες διαδρομές-ιδεολογίες οι Ηάιντερ-Δρούτσας;

Επίσης ας λάβουμε υπ’ όψιν ότι ο κ. Δρούτσας γεννήθηκε στη Λευκωσία το 1968, ένα χρόνο μετά το 1967 και τη δικτατορία στην Ελλάδα. Ο Μακάριος ανέτρεψε «δικτατορικά» το Σύνταγμα της Κύπρου, και ξεκίνησαν οι διωγμοί των Τουρκοκυπρίων όλα τα επόμενα χρόνια, με τη συνδρομή Γρίβα-Ελλαδιτών. Γνωρίζουμε ότι ο πατέρας του «υπηρέτησε» στη Κύπρο έχοντας «φιλοχουντική ιδεολογία». Να κάνουμε τον συνειρμό (όπως μας προτρέπει ο Υπουργός στη δευτερολογία) για το πώς «γεννιέται και πεθαίνει» - πού μεγαλώνει και διαπαιδαγωγείται «καταλλήλως» - ένας άνθρωπος; Αναρωτιόμαστε μήπως ο Δρούτσας «βύζαξε» το «γάλα» δηλητήριο-εθνικισμό τα επόμενα εφηβικά του χρόνια στο οικογενειακό-χουντοκυπριακό περιβάλλον της εποχής;

Πώς να «επιβραβεύτηκε» άραγε στη Βουλή ένας Υπουργός μετά «προσόντων» το «εθνικιστικό γάλα» στην Κύπρο και το «νεο-ναζιστικό ντοκτορά» στην Αυστρία, για την επίσημη «ηρωική» απάντηση στις επερωτήσεις των εθνικιστο-νεοναζιστών «Καρατζαφερικών» στην ελληνική Βουλή στη χώρα μας;

Ίσως οι «Καρατζαφερικοί» και οι συνοδοιπόροι τους στην Ελλάδα αναφώνησαν μετά την απάντηση του αναπληρωτή Υπουργού των Εξωτερικών: «Χάιλ Δρούτσερ!!!»

Το Γραφείο Τύπου

ΥΓ1. Δηλαδή τα μέλη της εθνικής Μακεδονικής μειονότητας στην Ελλάδα πολλαπλάσιοι των 1500 ψυχών της Ελληνικής μειονότητας στην Ιστανμπούλ, πώς γεννήθηκαν και πώς θα πεθάνουν; Έχουν δικαίωμα κατά Δρούτσα να «γεννηθούν και να πεθάνουν» Μακεδόνες;

ΥΓ2. Ο πρωθυπουργός Γεώργιος Παπανδρέου γεννήθηκε από μητέρα Αμερικανίδα και η γιαγιά του ήταν Πολωνέζα. Θα ρωτήσει σύμφωνα με τη «λογική του» ο Υπουργός γιατί και πώς γεννήθηκε ο προϊστάμενός του;

ΥΓ3. Στην αρχαϊκή προ-εθνική λογοτεχνική Αλβανική γλώσσα δηλαδή στα αρβανίτικα, η ρίζα της λέξης του επιθέτου Δρούτσας είναι το “Dru” (γραικιστί προφέρεται “Δρου”) που σημαίνει “ξύλο”. Επίσης το “τσα” δηλαδή “ca” στα αρβανίτικα-αλβανικά σημαίνει “κάποιος”, “μικρός” κ.ά. Όπως πάντα σύμφωνα με τη “λογική” περί καταγωγής κατά Δρούτσα, έχει ενημερωθεί ο Υπουργός ότι “γεννήθηκε” αρβανίτης δηλαδή σύγχρονος Αλβανός;

vinozito@otenet.grΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ PRINTSCREEN ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ:


UPDATE:
Για να μην υπάρχει καμία αμφιβολία για τη γνησιότητα του e-mail, παραθέτουμε όλη την εισερχόμενη αλληλογραφία μας (τα δελτία τύπου του "Ουράνιου Τόξου"). Το E-MAIL είναι αυθεντικότατο και στάλθηκε από το γραφείο τύπου, από το ίδιο e-mail, όπως όλα τα προηγούμενα χρόνια. Τώρα αν υπάρχουν μεταξύ των μελών του ...κόμματος, διαφωνίες, ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΦΟΡΟΥΝ.


ΚΑΙ ιδού και οι τεχνικές λεπτομέρειες, για να μην υπάρχει ΚΑΜΜΙΑ αμφιβολία
Aπό τον static server του κόμματος το μήνυμα (vinozito.static.otenet.gr [83.235.176.133]):
Delivered-To: taxalia@gmail.com
Received: by 10.140.164.1 with SMTP id m1cs337651rve;
Thu, 17 Dec 2009 01:06:02 -0800 (PST)
Received: by 10.213.25.69 with SMTP id y5mr2553354ebb.54.1261040760868;
Thu, 17 Dec 2009 01:06:00 -0800 (PST)
Return-Path:
Received: from kane.otenet.gr (kane.otenet.gr [83.235.67.31])
by mx.google.com with ESMTP id 3si9910317ewy.27.2009.12.17.01.06.00;
Thu, 17 Dec 2009 01:06:00 -0800 (PST)
Received-SPF: pass (google.com: domain of vinozito@otenet.gr designates 83.235.67.31 as permitted sender) client-ip=83.235.67.31;
Authentication-Results: mx.google.com; spf=pass (google.com: domain of vinozito@otenet.gr designates 83.235.67.31 as permitted sender) smtp.mail=vinozito@otenet.gr
Received: from user4d61effa8e (vinozito.static.otenet.gr [83.235.176.133])
by kane.otenet.gr (8.13.8/8.13.8/Debian-3) with ESMTP id nBH94TmB011600;
Thu, 17 Dec 2009 11:04:29 +0200

Share

38 σχόλια:

 1. Πω, πω, τα παιξαν τελείως οι άνθρωποι.
  Σάλταραν!
  "γραικιστί" "ισταμπούλ", αρβανίτικα, μικρός ο Δρούτσας, ..
  καιρό είχαμε να διαβάσουμε τέτοιο φασιστικό κείμενο εναντίον έλληνα πολιτικού.
  Μωραίνει Κύριος ον βούλεται απωλέσαι;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Κάποιοι να ενημερώσουν το Ουράνιο Τόξο ότι τα ad nazium επιχειρήματα δείχνουν έλλειψη... νοημοσύνης...!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ρε μπας και τους εβαλε ο ιδιος Δρουτσας για να το παιξει πατριωτης?
  λεω εγω τωρα με το βρωμικο μυαλο μου..

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Καλά τώρα σοβαρά, βγάλανε τέτοια ανακοίνωση;;(Όχι ότι δεν έχουν γράψει άπειρες π@παριές εις το παρελθόν...αλλα αυτό είναι over the top.)


  Στην επίσημη ιστοσελίδα δεν το έχουν ανεβάσει.(Τουλάχιστον εγώ δεν το βρίσκω)http://www.florina.org/

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Γιατί δεν πατέ στις Ελβετικές Άλπεις να Βρείτε Ιταλίζοντες και Γερμανίζοντες ,Μειονότητες κτλ. Να τους βοηθήσουμε να ενωθούν και αυτή με την μεγάλη Ιταλία εεεεεεεεε γιατί δεν πατέ εκεί?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Αναμένουμε ανακοίνωση της Βουλγαρικής Πρεσβείας για το θέμα της ανακοίνωσης του ΟΥΡΑΝΙΟΥ ΤΟΞΟΥ;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Isos o Kyrios Droutsas na kolise prosorina ton io tou Kyriou Milososki.
  Oso gia tous kyrious sto Vinozito, ligo zoiro to koimeno. An den einai diko tous, pandos exoun ekfonisei paromoia sxolia sto parelthon. En pasi periptosei, lipame pou oi Slavophonoi sysmbatriotes den exoun allous antiprsopous na ekfrasoun tin monadikotitas tous para to Vinozito.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Την έστειλαν μέσο email;; "Πανέξυπνοι", εδώ βασικά έχουν ξεπεράσει κάθε όριο, ούτε ο Δρούτσας είναι Εθνικιστής(ο άνθρωπος από ότι ξέρω ήταν ένας από τους εμπνευστές του σχεδίου Άνναν + ότι είναι εναντίον των δημοψηφισμάτων όσον αφορά τα Εθνικά μας Θέματα...αυτό τα λέει όλα) αλλα ούτε και οποιος βουλευτής ενδιαφέρεται για τα Εθνικά μας θέματα είναι "Ναζιστής".

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Epsaksa pantos sto site tous kai den yparxei tipota tetoio!!!
  An exei graftei kati tetoio einai atophma megalo. An omos to exei kanei kapoios "ethnikos ntabtatzhs" tou gnostou parakratous na psaksei na brei to diko tou onoma prota an einai ellhniko. Ginane oloi patriotes. Asxolhthite me thn klepsia tou kratous kai afhste tou psefto tsaboukades!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. Τα απόνερα του Βουλγαρικού εθνικισμού του 19ου και του 20ου αιώνα ταλαιπωρούν δυστυχώς ακόμα τα Βαλκάνια...
  Με τους Βούλγαρους είμαστε σύμμαχοι πλέον στην Ευρωπαική Ένωση και στο ΝΑΤΟ.
  Τα μεταλλαγμένα σταγονίδια, ας ρωτήσουν τον Γκεοργκιέφσκι για την ταυτότητά τους...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. Χαχαχαχα...
  Καλά, το "Γραφείο Τύπου" ειναι ενα account στο Gmail!;

  Είπαμε, για το σύμπαν δεν είμαστε σίγουροι αν είναι άπειρο.
  Για δε την ΒΛΑΚΕΙΑ είμαστε απόλυτα σίγουροι.
  Το μόνο όνομα που ταιριάζει στο Προτεκτοράτο των ΗΠΑ είναι MONKEYDOΝΙA.

  Μια απολύτως ΜΑΪΜΟΥ 'μακεδονία'!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. @το σοβαρό πορτοκάλι

  Δεν είναι gmail account, το gmail είναι του taxalia. Στα screenshots δείχνει ότι το mail τους το έχουν στην otenet. Και αν μπεις στο site τους, θα δεις ότι έχουν την ίδια διεύθυνση, οπότε δεν υπάρχει περίπτωση να είναι ψεύτικο ;-)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 13. Eυχαριστώ για τη διορθωση, πάνα.

  Τα περί βλακείας που ανεφερα σαφώς και δεν πηγαιναν προς το taxalia που ανεβασαν την ειδηση, αλλα προς τους συντακτες του email/ανακοινωσης/μανιφεστου.

  Θετικό το οτι εγινε Update στην πληροφορία.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 14. Καλά το συγκεκριμένο e-mail μόνο κάποιος πνευματικά ασταθής μπορεί να το έχει συλλάβει και γράψει!

  Δείτε συνειρμούς που η ψυχολογία σηκώνει τα χέρια ψηλά:

  Ο Δρούτσας σπούδασε και δούλεψε στην Αυστρία--> στην Αυστρία υπήρχε ο Χαίντερ--> άρα Δρούτσας=Χιτλερικός!!!

  Γεννήθηκε το 1968--> από το 1967 στην Ελλάδα υπήρχε η δικτατορία--> άρα Δρούτσας=Χουντικός!!!

  Τι πίνετε και δε μας δίνετε εκεί στο ουράνιο τόξο;;;

  Υ.Γ. Μου αρέσουν οι ξηροί καρποί--> είναι Κινέζικης παραγωγής--> άρα είμαι κομουνιστής και υπέρ της θανατικής ποινής (κατά τον πειραγμένο εγκέφαλο του συγγραφέα της επιστολής του άρθρου!)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 15. Με όλα τα παραπάνω συμπέρασμα – συνεχίζουν να χρησιμοποιούν το ίδιο ‘χόρτο’ – από την παλαιά σοδιά. Άντε τώρα να τους πείσεις ότι άρχισε να ‘μουχλιάζει’ και τους πειράζει περισσότερο. Εκτός και αν ο Νικολάκης τους έστειλε ‘άλλο’ και τους ντοπάρισε…..

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 16. Το ΟΤ δείχνει πλέον "τρομοκρατημένο" διότι οι κοινωνικο-πολτικοί όροι που χρησιμοποιούσε όλο αυτό το καιρό χρησιμοποιούνται ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ τώρα και από την Ελληνική πλευρά. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να μην υπάρχει από το ΟΤ ανάλογη επιχειρηματολογία διότι πολύ απλά η Μακεδονική ταυτότητα(ατομική ή συλλογική) σύμφωνα με όλες τις σύγχρονες θεωρίες δεν είναι ιδιοκτησία κανενός.

  Η προσωπική επίθεση στον Δρούτσα είναι καθαρά θέμα ακραίας εθνικιστικής συμπεριφοράς των ατόμων που ανήκουν ή ψηφίζουν ή ψήφισαν αυτο το κόμμα. Στο μπλογκ μου έχω αναφερθεί πολλάκις για τον τρόπο έκφρασης των που ξεκινά από τα τέλη τα δεκαετίας του 80 με το περιοδικό Ζόρα και φτάνει ως τις μέρες μας. Αν δεν έχεις επιχειρήματα θα υβρίσεις και θα συκοφαντήσεις τον αντίπαλο σου. Το κάνουμε και εμείς πολλές φορές λανθασμένα όχι γιατί δεν έχουμε επιχειρήματα αλλά λόγω συναισθηματικής φόρτισης.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 17. Και μια πρόταση προς το taxalia.
  Προωθήστε το e-mail στο ΥΠΕΞ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 18. Το ΥΠΕΞ δεν έχει e-mail.....
  για δοκίμασε να τα βρεις !!!!
  έχει μόνο φόρμες επικοινωνίες

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 19. mfa@mfa.gr
  Έαν δεν το έχουν αλλάξει

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 20. Στην αρχη παραξενευτηκα (μαλλον γιατι το Ουρανιο Τοξο δεν μας εχει συνηθισει σε τετοιο υφος). Ομως οταν το ξαναδιαβασα πιο προσεκτικα ειδα οτι ειναι μια πολυ καλη απαντηση στις ηλιθιοτητες του αν.υπ.εξ. Δρουτσα. Αλλα ελεγε το ΠΑΣΟΚ προεκλογικα (σχετικα με το θεμα). Τωρα παει χερι-χερι με τον Καρατζαφερη (και τον Σαμαρα). Οι δηλωσεις του Δρουτσα οντως παραπεμπουν στην ναζιστικη θεωρια. Ελπιζω η απαντηση του Ουρανιου Τοξου να τον βοηθησει να αναθεωρησει την ιδεολογια του (η οποια δεν ταιριαζει στον χωρο στον οποιο ανηκει ο Δρουτσας).

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 21. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 22. Τότε taxalia χρησιμοποίησε την φόρμα επικοινωνίας και ζήτησε e-mail και να τους εξηγήσεις τι θέλεις να αποστείλεις. Είμαι σίγουρος ότι θα κάνουν πάρτυ με το περιεχόμενο του.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 23. Καλιάρσκο αυτά είπε ο Δρούτσας για την ταυτότητα:


  "...Όσο για το θέμα της λεγόμενης ταυτότητας των γειτόνων μας – και τελειώνω με αυτό – ένα πράγμα θα σας πω. Κακώς εισήγαγε στις προτάσεις του ο κ. Νίμιτς το 2005 άλλα θέματα. Ακόμα χειρότερα που δέχθηκε τότε η κυβέρνηση του κ. Καραμανλή να τα συζητήσει.

  Βούτυρο στο ψωμί του κ. Γκρουέφσκι ώστε να εμποδίσει την πρόοδο των διαπραγματεύσεων υπό τον ΟΗΕ και την επίτευξη λύσης. Προσπαθεί ο κ. Γκρουέφσκι να μονοπωλήσει την ονομασία Μακεδονία, και μάλιστα με οράματα αλυτρωτισμού, και να υφαρπάξει ένα ιστορικό παρελθόν, το οποίο δεν του ανήκει.

  Εγώ λοιπόν σας λέω ξεκάθαρα: Η μακεδονική ταυτότητα είναι μέρος της ταυτότητας κάθε Έλληνα. Δεν τη διαπραγματευόμαστε. Με αυτή γεννιόμαστε και με αυτή πεθαίνουμε Κι αυτό είναι καλό να το ακούσουν όχι μόνο στα Σκόπια, αλλά και στη Νέα Υόρκη και όπου αλλού χρειάζεται."

  http://akritas-history-of-makedonia.blogspot.com/2009/12/blog-post_16.html

  Εάν αυτά είναι ναζιστικά εγώ τότε είμαι Σκοπιανός.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 24. Διαβασα τις δηλωσεις του Δρουτσα. Εκτος απο εθνικιστικες ειναι και αυταρχικες. Καλα ειπε ο Γκρουεφσκι οτι οι οροι της Ελλαδας δεν μπορουν να γινουν αποδεκτοι ουτε σε εκατο χρονια (και βεβαια αυτος ειναι και ο στοχος της Ελλαδας). Αυτα που ειπε ο Δρουτσας συνοψιζονται σε μερικες φρασεις. -Δεν προκειται να δεχτουμε. - Δεν προκειται να επιτρεψουμε. - Να αλλαξουν το συνταγμα τους. - Ετσι γεννηθηκαμε και ετσι θα πεθανουμε....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 25. Δεν το'πιασες.."Αυτα που ειπε ο Δρουτσας συνοψιζονται σε μερικες φρασεις. -Δεν προκειται να δεχτουμε... - Δεν προκειται να επιτρεψουμε... - Να αλλαξουν το συνταγμα τους... - Ετσι γεννηθηκαμε και ετσι θα πεθανουμε...."

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 26. Taxalia κάποιος παίζει με το username μου. Σε παρακαλώ θα ήθελα να σβήσεις τα μηνύματα του.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 27. Καλιάρσκο και αυτά τα θεωρείς ναζιστικά ;
  Καταλαβαίνεις τι σημαίνει ναζιστική αντίληψη;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 28. Αυτα τα ονομασα εθνικιστικα και αυταρχικα. Τα "εκ γεννηθείς" κ.τ.λ ειπα οτι παραπεμπουν στην ναζιστικη ιδεολογια. "Ο εθνικοσοσιαλισμός ή ναζισμός είναι πολιτικό κίνημα που εμφανίστηκε στη Γερμανία κατά τη δεκαετία του 1920 και το οποίο το 1933 οδήγησε στην καθιέρωση δικτατορικού καθεστώτος, ιδεολογικά βασιζόμενου στη φυλετική ιδέα. ..βασιζόταν στην αρχή της εθνικής και βιολογικής ενότητας..."

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 29. Το να λες ότι γεννιέσαι και πεθαίνεις Μακεδόνας είναι φυλετική διάκριση ;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 30. @kaljarsko

  Δεν μπορώ να καταλάβω τι δεν πιάνεις από τα λεγόμενα του Δρούτσα!

  Λέει ο άνθρωπος το αυτονόητο...

  ότι ιστορικά το όνομα Μακεδονία=Ελλάδα. H Μακεδονική ταυτότητα δεν διαφοροποιείται από την Ελληνική, εξού και το "Η Μακεδονική ταυτότητα είναι μέρος της ταυτότητας κάθε Έλληνα".

  Όποια αρχαία πέτρα να σηκώσεις, Ελληνικά θα διαβάσεις. Όποιο αρχαίο Μακεδονικό όνομα και να αναλύσεις, Ελληνικό είναι. Οι αρχαίοι Μακεδόνες ως Ελληνικό φύλο πίστευαν στο 12θεο. Μπορώ να πω ότι οι Θεσσαλοί, Πελοποννήσιοι, Κρήτες, Ηπειρώτες δεν είναι Έλληνες; Το ίδιο ακριβώς ισχύει και για τους Μακεδόνες... τι δεν πιάνεις από όλα αυτά; Θέλεις να σου τα ζωγραφίσει κάποιος;

  Έχεις κανένα απτό στοιχείο ότι οι ψευτομακεδόνες σχετίζονται με κάποιο τρόπο με την Μακεδονία... όχι γονιδιακά (αυτό σαφώς και είναι ρατσιστικό), άλλα πολιτισμικά...

  όση πολιτισμική σχέση έχουν οι ψευτομακεδόνες με την Μακεδονία, άλλη τόση έχω εγώ με την πυρηνική φυσική!

  Καλό είναι να βγάλουμε τις παρωπίδες και να δούμε τα πράγματα ως έχουν.

  Και αν δεν πιστεύεις εμένα, που ούτε ιστορικός είμαι, ούτε επιστήμονας, πίστεψε τους 357 επιστήμονες http://macedonia-evidence.org/ οι οποίοι χωρίς καμία ελληνική παρέμβαση, αποφάσισαν να φωνάξουν για το αυτονόητο...

  Έστιν ουν Ελλάς και η Μακεδονία.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 31. ο Δρούτσας τα είπε μιά χαρά, και αν δεν μπορούν να τα καταπιούν αυτοί που νομίζουν οτι βρίζουν η μειώνουν το πρόσωπό του με το να τον λένε εθνικιστή, τουναντίον ανεβάζουν τις μετοχές του στα μάτια του απλού Ελληνα. Ο οποίος έχει σιχαθεί πια όλους τους ψευτοκουλτουριάρηδες πουλημένους αριστεροδιεθνιστές και την κατάντια, ξεφτίλα, και ντροπή που έφεραν στην χώρα. Μόνο καθαροί πολιτικοί με εθνικό φιλότιμο και περηφάνεια μπορούν να μιλάνε έτσι

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 32. Gia dokimaste kai auta ta Email tou YPEX:

  webteam[at]mfa.gr
  anna.korka[at]mfa.gr
  katsaouni[at]mfa.gr
  evlioras[at]mfa.gr
  gremb.ber[at]mfa.gr

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 33. [ «…ΥΓ1. Δηλαδή τα μέλη της εθνικής Μακεδονικής μειονότητας στην Ελλάδα πολλαπλάσιοι των 1500 ψυχών της Ελληνικής μειονότητας στην Ιστανμπούλ, πώς γεννήθηκαν και πώς θα πεθάνουν;…» ]

  Δεν χρειάζονται αγωνιώδη ερωτήματα,
  μπορούν και αυτοί να μειωθούν, κατά αναλογία, όπως οι 1.000.000 Έλληνες της Ιστανπουλ (Κωνσταντινούπολης).

  Διώχθηκαν, ή τρομοκρατήθηκαν, ώστε σήμερα ο κύριος, που γράφει το παραπάνω, να μπορεί να επικαλείται «πολλαπλάσιοι των 1500 ψυχών της Ελληνικής μειονότητας στην Ιστανμπούλ».
  Πόσο ήταν το ποσοστό μείωσης, νομίζω -99,85%;

  [ «…ΥΓ2. Ο πρωθυπουργός Γεώργιος Παπανδρέου γεννήθηκε από μητέρα Αμερικανίδα και η γιαγιά του ήταν Πολωνέζα. Θα ρωτήσει σύμφωνα με τη «λογική του» ο Υπουργός γιατί και πώς γεννήθηκε ο προϊστάμενός του;…» ]

  Και εσείς κύριε μιλάτε Σλαυοβουλγαρικό ιδίωμα.
  Το αρνήσθε σκίζοντας τα ρούχα σας, και ταυτόχρονα πολλοί από την κυβέρνηση των Σκοπίων έχουν και Βουλγαρικό διαβατήριο λόγω καταγωγής.
  Μπορείτε να ονομάσετε, και από μόνος σας, κάποιους από αυτούς.

  [ «…Όπως πάντα σύμφωνα με τη “λογική” περί καταγωγής κατά Δρούτσα, έχει ενημερωθεί ο Υπουργός ότι “γεννήθηκε” αρβανίτης δηλαδή σύγχρονος Αλβανός;…» ]

  Η αλήθεια είναι ότι αγνοώ τα Ιστορικά αυτού του θέματος, αλλά ο κ Δρούτσας βλέπω ότι μιλάει ωραιότατα Ελληνικά και λέει ότι είναι Έλληνας.

  Οι Σκοπιανοί φασιστοειδείς σύντροφοι σας ομιλούν Σλαυοβουλγαρικό ιδίωμα,
  έχουν καταχρεωθεί να πληρώνουν επιστήμονες που «γνωρίζουν» ότι ο Μ.Αλέξανδρος μιλούσε την ίδια γλώσσα,
  λένε ότι είναι Μακεδόνες από αρχαιοτάτων χρόνων,
  και τα ονόματα τους, ΟΛΩΝ, είναι κάτι σε «Γκρουέφσκι», «Αϊβαζόφσκι», «Μπουμπουνόφσκι», και άλλα συναφή,
  χωρίς να υπάρχει ανάγκη ετυμολογικής, ή άλλης ανάλυσης, για να καταλάβει κάποιος ποιος είναι τι.

  Αλήθεια, πέστε μου κάτι αγαπητέ Σκοπιανέ Ελληνικής υπηκοότητας.
  Η κάποτε ανθούσα Ελληνική μειονότητα της περιοχής των Σκοπίων,
  από την οποία έμειναν ούτε 300-500 άνθρωποι,
  έχει την ίδια άνεση εκπομπής τέτοιων γραπτών κειμένων εσωτερικώς των Σκοπίων,
  ή κρύβει ακόμη και αυτή την ύπαρξη της;
  _____________________
  Παρεμπιπτόντως, αγαπητέ κύριε,
  "Ιστανπουλ" όπως την ονομάζουν οι Τούρκοι, είναι παραφθορά του Ελληνικού "εις την πόλη".
  Μήπως να την ζητήσουμε πίσω;

  Ή με την υπερβολική στήριξη των υψηλών υποστηρικτών σας ξεχάσατε οτι έτσι και αρχίσουμε να ζητάμε ΚΑΙ εμείς οτι μας ανήκει (χωρίς να φτιάχνουμε τα Ιστορικά στοιχεία), θα βρεθείτε να κάνετε παρέα με τους πιγκουίνους;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 34. Τι ειναι αυτο το Καλικατζαρι που εχει παρει για ονομα του ο ανωτερω ΣλαβοΒουλαγαροΤσομπαναρας?
  Ξερει κανεις να μου πει.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 35. Καιλαριτη
  Τι ειναι αυτο που δεν καταλαβες?
  Μηπως πρεπει ν απεις εσυ τωρα τι πινεις και δεν μας δινεις
  Εισαι η τον παριστανεις?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 36. Εγώ τους στέλνω κατευθείαν μαιλ στους σκοπιανους στην Φλώρινα, ξέρετε με στολίζουν "δημοκρατικά". σο ΥΠ-Εξ υπάρχει και το μαιλ του υπουργού minister@fco.gr.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχολιάστε το θέμα, τώρα, στο Taxalia.blogspot.com

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη