8 Δεκ 2009

Διακεδάστε στο Παγοδρόμιο της Βέροιας


Γλιστρήστε στη… διασκέδαση
Χαμηλές θερμοκρασίες στην παγοπίστα, υψηλές θερμοκρασίες στις καρδιές μας!
Στην καρδιά της Βέροιας
Το παγοδρόμιο της Βέροιας σας καλωσορίζει στην αγκαλιά του, αλλά και στην αγκαλιά της φιλόξενης Μακεδονικής πόλης. Από τις 5 Δεκεμβρίου 2009 έως τις...
31 Ιανουαρίου 2010 η πλατεία Ωρολογίου (Δικαστηρίων) παίρνει παραμυθένια μορφή για να θυμίσει σε μικρούς και μεγάλους τις ιστορίες των Χριστουγέννων.

Τα 200 τ.μ πάγου που έχουν στηθεί στο κέντρο της πλατείας φιλοξενούν γνώστες και μη του πατινάζ που θέλουν να εξασκήσουν τις αθλητικές και καλλιτεχνικές τους ικανότητες, να φλερτάρουν με τον αθλητισμό και την τέχνη!

Έμπειρο και καταρτισμένο προσωπικό, όπως τα μέλη της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης που βρίσκονται 24 ώρες το 24ωρο με περίπτερο στο χώρο του παγοδρομίου, είναι κοντά στο κόσμο για την ασφάλειά του. Ice guards βοηθούν και διδάσκουν όσους δεν είχαν ποτέ επαφή με τον πάγο και δεν είχαν φορέσει ποτέ παγοπέδιλα. Σκοπός είναι οι ερασιτέχνες πατινέρ να νιώσουν πιο άνετα και οικεία με τον πάγο, «κάθε μεγάλων διαστάσεων γυμνό βράχο» όπως τον ονόμαζαν και οι αρχαίοι Έλληνες (Άρειος Πάγος ο επ΄ αριστερά της εισόδου της Ακρόπολης των Αθηνών, βράχος).

Παράλληλα, τα 10 ξύλινα σπιτάκια που περιβάλλουν την παγοπίστα θερμαίνουν το σώμα και τη διάθεση, καθώς προσφέρουν ζεστό κρασί, μπύρα, εδέσματα και γλυκά για την αναπλήρωση των δυνάμεων… Το Χριστουγεννιάτικο σκηνικό συμπληρώνεται την Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου με τον ερχομό του Αϊ Βασίλη πάνω στην άμαξά του τον οποίο και υποδεχόμαστε με πολλά πυροτεχνήματα…

Ο Δήμος Βέροιας σε συνεργασία με την εταιρία USB βάζουν ψηλά τον πήχη στον τομέα της διοργάνωσης εορταστικών εκδηλώσεων, σε πρότυπα ανάλογα των χωρών της Ευρώπης. Αυτά τα Χριστούγεννα συνδυάστε την εκδρομή σας στα χιονοδρομικά κέντρα του Σελίου και των 3-5 Πηγαδίων με μια βόλτα στο Παγοδρόμιο της Βέροιας!

Το φορητό παγοδρόμιο αλουμινίου…
Το φορητό παγοδρόμιο αλουμινίου αποτελείται από μια σειρά πτυσσόμενων πάνελ, τα οποία συνδέονται εύκολα μεταξύ τους με τη χρήση μερικών συνδέσμων ταχείας αποσύνδεσης. Αυτό που καθιστά μοναδικό το εν λόγω σύστημα είναι η πτυσσόμενη πίστα αλουμινίου που ξεδιπλώνεται εύκολα χωρίς εργαλεία ή άλλο εξοπλισμό, ακριβώς σαν ένα τεράστιο τραπεζομάντιλο. Το σύστημα συνδυάζει ταχύτητα και ποιότητα, καθώς όλα έχουν προσυναρμολογηθεί και δοκιμαστεί στο εργοστάσιο. !
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη