1 Δεκ 2009

ΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑ

Ο Απόστολος Τζιτζικώστας μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας για την εκλογή νέου αρχηγού στη Νέα Δημοκρατία έκανε την παρακάτω δήλωση:

«Η διαδικασία για την εκλογή νέου αρχηγού ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία για την παράταξή μας. Η μεγάλη συμμετοχή των πολιτών, η οποία ξεπέρασε και τις πιο αισιόδοξες προβλέψεις, αποτελεί τη μεγαλύτερη μας νίκη.
Τώρα όλοι μαζί, ενωμένοι προχωράμε στην επόμενη ημέρα για να ανταποκριθούμε με επιτυχία στο ρόλο της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Με σύγχρονο πολιτικό λόγο που ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις της εποχής και συμβαδίζει με την ιδεολογία μας. Διαμορφώνοντας συγχρόνως μία πρόταση διακυβέρνησης η οποία θα πείσει τους πολίτες να μας εμπιστευτούν και πάλι τη διακυβέρνηση της χώρας.
Θέλω να συγχαρώ τον Αντώνη Σαμαρά για τη νίκη του και την Ντόρα Μπακογιάννη και τον Παναγιώτη Ψωμιάδη για την προσπάθεια που κατέβαλαν και την ενωτική στάση τους. Και οι τρεις με τη συμπεριφορά τους απέδειξαν ότι μοναδικός τους γνώμονας είναι η ενότητα και το καλό της παράταξης.
Η Νέα Δημοκρατία είναι η μεγάλη φιλελεύθερη, κεντροδεξιά παράταξη που απέδειξε ότι αντέχει το διάλογο και μπορεί να συνθέτει απόψεις και πολιτικές. Αυτή τη δύναμη θα αξιοποιήσουμε τώρα, για να λειτουργήσουμε με τρόπο ωφέλιμο για τη χώρα μας».



 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη