24 Δεκ 2009

Αφιερωμένο στους αγχωμένους να δείξουν έργο στα αφεντικά τους

Στο blog αυτό, δεν συνηθίζουμε να κάνουμε επιθέσεις σε άλλα ιστολόγια. Τον σεβασμό μας σε αυτό τον χώρο και την εκτίμησή μας στους πραγματικούς bloggers, που άλλαξαν το τοπίο της ενημέρωσης, τον ξέρουν οι αναγνώστες μας. Την εγκυρότητα, τη σοβαρότητα και την εντιμότητά μας, την κρίνετε εσείς. Αποδείξαμε πολλές φορές, ότι γράφουμε για αυτά που γουστάρουμε κι όχι για αυτά που πληρωνόμαστε. Δεν είμαστε με κανένα και δεν είμαστε εναντίον κανενός. Προσεγγίζουμε τα θέματα με τέτοιο τρόπο, ώστε να κεντρίζουν το ενδιαφέρον των αναγνωστών, που έχουν καθαρή σκέψη και άποψη. Δεν συμμετέχουμε σε δήθεν ...κόντρες, με τον κάθε τραχανά, που θέλει να μαλώσουμε για να ακουστεί. Δεν τσιμπάμε σε προβοκάτσιες της...

πλάκας και σε "διαρροές". Έχουμε σπουδάσει πολύ καλά το έργο κι αυτά τα παιδικά τεχνάσματα τα προσπερνάμε αδιάφορα.

Και κυρίως δεν αγχωνόμαστε !
Συνεχίζουμε λοιπόν, όπως μας ξέρετε: έντιμα.

Κάποιοι δεν ξέρουν τι σημαίνει αυτή η λέξη, οπότε και δεν θα κουραστούμε να τους μάθουμε. Τους αφήνουμε αγχωμένα, να διαγκωνίζονται για τα "νούμερα". Τα νούμερα !!!
Έτσι κι αλλιώς, εσείς καταλαβαίνετε.
Για αυτό συνεχίζουμε να blogάρουμε. Γιατί, μεταξύ μας αναπτύχθηκε-μέσα από διαφωνίες- μια σχέση εμπιστοσύνης. Αντιλαμβάνεστε ότι δεν παίζουμε παιχνιδάκια.

Έτσι,
Χρόνια πολλά και στους αγχωμένους.
Δείτε πόσο χαρούμενα είναι τα παιδάκια! Και ξέρετε γιατί; Γιατί λένε αυτό που τους έρχεται στο στόμα και δεν κάνουν τις Φιλιππινέζες κανενός πολιτικού !
Ο χρόνος πάντα δικαιώνει....Θα δείξει λοιπόν!

Υ.Γ. Απευθυνόμαστε σε λογικούς ανθρώπους: Άλλο πραγμα είναι η εξοικονόμηση μισθών (κάντε το! σας εμποδίζει κανείς;;;;) κι άλλο είναι η -δίκην βορράς στα λιοντάρια- "διαρροή" ονομάτων με αποδοχές, που δεν μπορεί μάλιστα να ελεγχθεί για την ακρίβειά της. Αν θέλετε να κόψετε το μισθό κάποιου, κόψτε τον! Για ποιό λόγο "πασσάρετε" σε μέσα ενημέρωσης λίστες, που μόνο εντυπώσεις δημιουργούν;;;; Ο κουρασμένος τηλεθεατής, δεν έχει την κριτική ικανότητα να σκεφτεί αυτό το απλό ! Το ξέρετε, έτσι;

Καλές γιορτές αγχωμένα μου από τα παιδάκια μας!


 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη