15 Δεκ 2009

ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΑΝΩΝΥΜΙΑΣ ΤΩΝ BLOGGERS KAI Ο ΕΥΘΥΜΙΟΥ

του: http://klassikoperiptosi.blogspot.com/2009/12/blogs-bloggers.html

Θα μπορούσαμε να χρησιμοποιήσουμε ως τίτλο το "ΕΜΠΡΟΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΧΑΡΑΞΕ Ο ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΣ" μια και προηγήθηκε του κυρίου Πέτρου Ευθυμίου.

Τι να κάνουμε έτσι γίνεται πάντα. Κάποιος απο τους κοντυλοφόρους της "Νέας Εποχής" ξεκινά τον πόλεμο εναντίον μας και μετά παίρνουν την σκυτάλη οι "επαγγελματίες" της ...δημοκρατίας.
Για να μας πολεμούν συνεχώς όλα τα επιτελεία της νέας τάξης πραγμάτων , μάλλον οι Έλληνες bloggers κάνουν καλά τη δουλειά τους.Είναι αυτονόητο ότι...

για έναν blogger η δουλειά του είναι να γράφει χωρίς αμοιβή και κέρδος την γνώμη του ,τα σχόλιά του,τις πληροφορίες του.Φυσικά υπάρχουν στο χώρο μας ηλίθιοι,γελοίοι,τραμπούκοι,αλήτες κ.α..Αυτούς το σύνολο των Ελλήνων bloggers τους περιθωριοποιεί και τους καταγγέλλει αφήνοντάς τους στο έλεος του νόμου (εφ΄όσον τον παραβιάζουν) και στην περιφρόνηση του κοινού.

Κύριε Ευθυμίου όταν η Δημοκρατία λειτουργεί, τότε η επωνυμία δεν αποτελεί εμπόδιο στην ελεύθερη έκφραση μιας γνώμης.Επειδή όμως η Δημοκρατία δεν είναι στα χέρια των πολιτών αλλά των αιρετών επαγγελματιών και δυστυχώς πολλών άλλων διαπλεκομένων ορατών και αοράτων δυνάμεων, το μόνο που μας προστατεύει απο τους ακριβοπληρωμένους δικηγόρους και τους παραδικαστικώς δρώντες συναδέλφους σας δικαστικούς είναι αυτή ακριβώς η ανωνυμία.

Αυτή την μανία του αγριεμένου προσώπου με το προτεταμένο δάχτυλο να σε δείχνει και να σε ρωτά ποιός είσαι και πως σε λένε που μένεις ποιός ήταν ο πατέρας σου κλπ, είχαμε να δούμε απο την εποχή των συνεντεύξεων του Παπαδόπουλου.Και εκείνος ήθελε τους πάντες επώνυμους για το καλό της ...Δημοκρατίας την οποία βέβαια πάλι για το καλό της την είχε βάλει στο γύψο.

Αν ο πολιτικός μας πολιτισμός γεννούσε ιδεολογίες με γνώμονα το ανθρώπινο πρόσωπο, τότε θα είχαμε πολιτικούς και όχι επαγγελματίες της πολιτικής ,θα είχαμε δημοσιογράφους και όχι μισθοφόρους της σύγχρονης παραεξουσίας.Αν υπήρχαν ψήγματα ηθικής στους φορείς της "πολιτικής" δεν θα είχαμε φτάσει στην τραγωδία μιας κοινωνίας που υιοθέτησε την Βουλγαράκειο ρήση "ότι είναι νόμιμο είναι και ηθικό".

Αν κύριε Ευθυμίου όντως θέλετε να προστατεύσετε την Δημοκρατία απο την ανωνυμία της ελεύθερης έκφρασης των πολιτών να βάλετε σε όλους μας ένα τσιπακι για να παρακολουθείτε ότι λέμε στις παρέες μας ,στα καφενεία κ.α
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη