11 Δεκ 2009

To ΠΑΣΟΚ κατεδαφίζει όλα τα αυθαίρετα !

Ο Πρόεδρος της Οργάνωσης "Διεθνής Διαφάνεια Ελλάς", Κώστας Μπακούρης, έγινε δεκτός από το Υπουργικό Συμβούλιο, στο οποίο τόνισε πως το πρόβλημα της διαφάνειας στην Ελλάδα έχει να κάνει με την εφαρμογή ή μη των νόμων και επεσήμανε: «Η λύση είναι μία και απλή: καθαροί νόμοι και πιστή εφαρμογή τους».
Παίρνοντας ως παράδειγμα την περίπτωση των αυθαιρέτων, ο κ. Μπακούρης πρότεινε ...
τη δημιουργία υπηρεσίας κατεδάφισής τους και αφαίρεση της αρμοδιότητας για αυτήν από τους υπουργούς. Τόνισε δε ότι το σχετικό νομοσχέδιο της υπουργού Περιβάλλοντος Τ. Μπιρμπίλη είναι σε αυτή την κατεύθυνση.
Την έκθεση της οργάνωσης πριν από 10 μέρες, έκαναν πρώτο θέμα για 3 μέρες τα Μ.Μ.Ε. Όπου κι αν έπεφτε το μάτι σας, διαβάζατε: "Πιό διεφθαρμένη κι από τη Μποτσουάνα η Ελλάδα", "Ουραγός στη διαφάνεια η Ελλάδα", κ.λ.π.
Όλοι -εκτός από εμάς- έδωσαν τεράστια σημασία στα λεγόμενα του κ.Μπακούρη.
Εμείς κάναμε μια απλή ερώτηση, που έμεινε φυσικά αναπάντητη.
Όλοι οι άλλοι θεοποίησαν τον κ.Μπακούρη και για αυτό άλλωστε τον κάλεσαν στο Υπουργικό Συμβούλιο, για αυτό άλλωστε και ο Πρωθυπουργός ζήτησε σύγκλιση του συμβουλίου πολιτικών αρχηγών, με αποκλειστικό θέμα τη διαφάνεια και τη διαφθορά στο δημόσιο.
Ε, λοιπόν κάντε αυτό που είπε ο Μπακούρης!
Κατεδαφίστε τα αυθαίρετα !
Στα εύκολα και αοριστα, είστε όλοι "μανούλες". Ο άνθρωπος ήταν σαφής !
Γιατί λοιπόν να μη δούμε έναν τέτοιο τίτλο εφημερίδας, σε αναλογία του ιστορικού "το ΠΑΣΟΚ σβήνει τα χρέη;".
Για δείτε τα δύο εξώφυλλα..
Γιατί το δεύτερο να θεωρείται απίθανο;;;;
(μην αγχώνεσται! δεν θα κατεδαφιστεί κανένα αυθαίρετο. Τον λαϊκιστή πολλοί αγάπησαν, τον λαϊκισμό ακόμη περισσότεροι !!!)


 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη