4 Ιαν 2010

Σοκ από την άγρια δολοφονία 29χρονης σε παιδική χαρά

Σοκ από την άγρια δολοφονία 29χρονης σε παιδική χαρά στο τέρμα της οδού Ιππολύτου στα Ανω Πατήσια. Οι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει τη δολοφονία της άτυχης νέας, η οποία βιάστηκε άγρια από τους δολοφόνους της πριν τα ανθρωπόμορφα τέρατα της συνθλίψουν το...

κεφάλι με διάφορα αντικείμενα, αναζητούν τους δράστες στο φιλικό της περιβάλλον.
Η 29χρονη έζησε την απόλυτη φρίκη στα χέρια των βιαστών-δολοφόνων της καθώς όπως διαπίστωσε ο ιατροδικαστής είχε βιαστεί κατά φύσιν και παρά φύσιν, ενώ εξετάζεται σοβαρά το ενδεχόμενο να βιάστηκε και μετά θάνατον. Αρχικά οι αστυνομικοί δεν γνώριζαν τα στοιχεία της άτυχης κοπέλας, καθώς στην τσάντα που βρέθηκε δίπλα στο πτώμα δεν υπήρχαν έγγραφα που να δηλώνουν την ταυτότητά της. Τελικά το βράδυ του Σαββάτου ο πατέρας του θύματος άκουσε στην τηλεόραση την είδηση ότι βρέθηκε πτώμα νεαρής κοπέλας σε παιδική χαρά και ενημέρωσε την αστυνομία ότι η κόρη του είχε να δώσει σημεία ζωής τουλάχιστον τέσσερις ημέρες.
Οι αστυνομικοί του ζήτησαν να μεταβεί στο νεκροτομείο προκειμένου να δει το πτώμα της 29χρόνης. Εκεί ο τραγικός πατέρας αναγνώρισε το πτώμα της κόρης του. Η άτυχη κοπέλα βρέθηκε σε παιδική χαρά από περαστικούς. Οπως διαπίστωσαν οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο, το πτώμα ήταν ημίγυμνο, ενώ κοντά υπήρχαν σκορπισμένα τα ρούχα, η τσάντα, το κινητό της τηλέφωνο, αλλά και πολλά χρησιμοποιημένα προφυλακτικά. Οι έρευνες των αστυνομικών στρέφονται στο φιλικό περιβάλλον της κοπέλας, το οποίο φαίνεται πως έχει σχέση με χρήστες ναρκωτικών. Από εκεί θα προσπαθήσουν οι αξιωματικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών που έχουν αναλάβει την υπόθεση να αντλήσουν στοιχεία ώστε να εξιχνιάσουν αυτό το στυγερό έγκλημα.
ΘΕΟΔΟΣΗΣ Π. ΠΑΝΟΥ
ESPRESSOnews.GR
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη