20 Ιαν 2010

Τα "Καθημερινά" στην ΕΤ3. Νέα εκπομπή


Σε μια ιδιαίτερα ανταγωνιστική ζώνη, όπως είναι αυτή μεταξύ 9.30-11.00 το πρωί, όπου έχουν να αντιμετωπίσουν αρχικά τα μεγαθήρια των ιδιωτικών καναλιών και στη συνέχεια την Πόπη Τσαπανίδου και τα πρωινάδικα, ο Χάρης Αρβανιτίδης και η Μαρία Χατζηδημητρίου, που τα πήγαν περίφημα στην πρεμιέρα τους στις 18.01.2010, ξέρουν τι θέλουν και πώς να το καταφέρουν.

“Το ‘Καθημερινά’ είναι μια πολύ σπιντάτη εκπομπή, που ισορροπεί ανάμεσα στην ενημέρωση και τη διεισδυτική ματιά στην περιφέρεια. Στόχος μας είναι να αναδείξουμε πτυχές των γεγονότων και των ειδήσεων που περνούν στα ψιλά από τους άλλους, να πιάσουμε τον σφυγμό και τον παλμό της χώρας και κυρίως της Βόρειας Ελλάδας” εξηγεί στη “ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ” ο Χάρης Αρβανιτίδης, προσθέτοντας πως αυτός και οι συνάδελφοί του είναι ταγμένοι στην ενημέρωση, με το βλέμμα στραμμένο εκεί που πρέπει και εκεί που δεν φτάνουν οι κάμερες των άλλων συναδέλφων του.

Όμως, η θεματολογία στην εποχή που διανύουμε δεν αρκεί, κι έτσι ο δημοσιογράφος στέκεται λιγάκι παραπάνω και στην αισθητική της νέας εκπομπής. “Από την πρώτη κιόλας μέρα το ‘Καθημερινά’ έκανε διαφορά και στην αισθητική, καθώς βγαίνει από ένα ωραίο στούντιο, με μια σκηνοθετική ματιά μοντέρνα, ζεστή και παράλληλα σοβαρή. Έχουμε ξεπεράσει το στημένο των ειδήσεων και υπάρχει ένταση, παλμός και κίνηση”, μας εξηγεί.
Καλή επιτυχία στα παιδια
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη