11 Ιαν 2010

Σφαγή στην ΕΥΑΘ, βγαίνουν ντοκουμέντα. Και τις πίτσες στην εταιρεία τις χρεώνατε μωρέ;;;

Του Δημήτρη Βασιλειάδη, Πρόεδρου Συλλόγου υπαλλήλων ΕΥΑΘ ΑΕ
ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΗΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΣΚΟΡΔΑ
Πρώην Προέδρου και Διευθύνοντα Συμβούλου στην ΕΥΑΘ ΑΕ

Επειδή τελευταία γίνεται μεγάλη προσπάθεια από διαφόρους κύκλους (βλέπε κ.κ. ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΒΕΛΛΟΠΟΥΛΟ), να παρουσιάσουν ένα άλλο πρόσωπο του

παραπάνω κυρίου και να αμαυρώσουν ηθικά τους συνδικαλιστές και τους εργαζόμενους στην ΕΥΑΘ και επειδή τον υπερασπίζονται μετά μανίας οφείλουμε να παρουσιάσουμε ένα μικρό δείγμα της υπέροχης και φωτισμένης του διοίκησης, σύμφωνα με τους παραπάνω.

Σας γνωστοποιούμε λοιπόν τα παρακάτω.

Την υπαριθμ. 27541/23-9-2008 καταδικαστική απόφαση σε βάρος του κ. Γεωργίου Σκόρδα και όλου Διοικητικού Συμβουλίου.
Κάποια από τις εκατοντάδες τιμολόγια από Πιτσαρίες και Ταβέρνες σε βάρος της ΕΥΑΘ.
Ταξίδια αναψυχής της συζύγου του και του υιού του πληρωμένα από την ΕΥΑΘ.
Κ.κ Τριανταφυλλόπουλε και Βελλόπουλε: εάν θέλετε να κάνετε αντιπολίτευση δεν πρέπει αυτή να γίνεται στην πλάτη των εργαζομένων. Πρέπει να γνωρίζετε ότι σύσσωμα τα Σωματεία των Εργαζομένων αλλά και η ΔΑΚΕ ΕΥΑΘ τον έχουν καταγγείλει. Μέχρι σήμερα έχουν γίνει, με αυτήν την αφορμή, πάνω από 40 δίκες εναντίον συνδικαλιστών και εργαζομένων και όλοι ΑΘΟΩΘΗΚΑΝ. Αποδείξτε μας το αντίθετο και εμείς θα παραιτηθούμε.

Υ.Γ. κ. Τριανταφυλλόπουλε μήπως ήλθε η ώρα να μας αποκαλύψετε γιατί η εκπομπή σας για τα σκάνδαλα της ΕΥΑΘ δεν βγήκε ποτέ στον αέρα. Εμείς είμαστε εδώ και συνεχίζουμε τον αγώνα μας, εσείς ο τιμητής της διαφάνειας και ο πολέμιος της διαπλοκής γιατί κρυφτήκατε και θάψατε την εκπομπή σας;

Δημήτριος Βασιλειάδης

Πρόεδρος Συλλόγου υπαλλήλων ΕΥΑΘ ΑΕ

Μέλος Διοικητικού Συμβουλίου ΕΥΑΘ ΑΕ
...
σημ.taxalia: Οι απόψεις και τα στοιχεία που παρατίθενται είναι αποκλειστικά του προέδρου των εργαζομένων της ΕΥΑΘ. Τις παραθέτουμε αυτούσιες και φυσικά θα δημοσιεύσουμε οποιαδήποτε αντίρρηση ή αντίλογο.


 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη