8 Ιαν 2010

Καμία σχέση με τρομοκρατία ο συλληφθείς Μπακοβασίλης. Ήταν στα Τρίκαλα και φρόντιζε τις ηχητικές εγκαταστάσεις του ΠΑΣΟΚ

http://www.stifora.gr/article.php?id=17857
Με τη συμπαράσταση αρκετών φίλων του, ο νεαρός Νίκος Μπακοβασίλης βρίσκεται αυτή την ώρα στο Εφετείο όπου καλείται να απολογηθεί κατηγορούμενος για συμμετοχή στην οργάνωση «Πυρήνες της Φωτιάς». Ο 26χρονος συνελήφθη ...

τα ξημερώματα της Τρίτης.

Υπενθυμίζεται πως χθες στις 12:00 ο 26χρονος βρέθηκε ενώπιον του Αναπληρωτή Εφέτη Ειδικού Ανακριτή, Κώστα Μπαλτά και αφού ζήτησε, έλαβε αναβολή για σήμερα.

Η δικηγόρος του κατηγορουμένου υποστηρίζει πως ο διευθυντής της Αντιτρομοκρατικής κάλεσε στο γραφείο του τη μητέρα του κατηγορουμένου και της δήλωσε: «Ξέρουμε ότι ο γιος σας δεν έχει καμιά σχέση με την τρομοκρατική οργάνωση, αλλά η σύλληψη έγινε διότι βρέθηκαν τα αποτυπώματά του στο σπίτι και δεν μπορούσαμε να κάνουμε αλλιώς, καθώς ο ίδιος δε μας το δήλωσε, όταν παρουσιαζόταν στο Τμήμα».

Ο Νίκος Μπακοβασίλης αρνείται όλες τις κατηγορίες ενώ υποστηρίζει πως τα αποτυπώματά του βρέθηκαν στο κομπιούτερ του σπιτιού στο Χαλάνδρι επειδή είχε επιμεληθεί τη σύνδεση του ηλεκτρονικού υπολογιστή.

Ακόμα, εμπλέκεται και στην επίθεση σε βάρος του πρώην Υπουργού Εσωτερικών, Παναγιώτη Χηνοφώτη και της νυν Υπουργού Οικονομίας Λούκας Κατσέλη. Ωστόσο, ο ίδιος ισχυρίζεται πως εκείνη την εποχή βρισκόταν στα Τρίκαλα λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων με τον πατέρα του.

Όπως ξεκαθάρισε η συνήγορος υπεράσπισής του, στις 23 Σεπτεμβρίου, κατά τη διάρκεια του προεκλογικού αγώνα, ο Νίκος Μπακοβασίλης βρισκόταν στα Τρίκαλα όπου φρόντιζε την φωνητική εγκατάσταση για κεντρική ομιλία στελέχους του ΠΑΣΟΚ.

Σημειώνεται πως την Τρίτη στις 22:00 μετέβη στον Ειδικό Εφέτη Ανακριτή όπου ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη