5 Ιαν 2010

Το εμβόλιο για την πρόληψη της ηλιθιότητας, πότε κυκλοφορεί;

Αναρτήθηκε από το GREECE-SALONIKA.blogspot. και αναδημοσιεύτηκε από το taxalia.blogspot.com στις 5-1-2010 (6:19 μ.μ.) περί απονομής επάθλου “κατώτατου εγκεφάλου” σε κάποιο στέλεχος του Υπουργείου Οικονομικών, συμφωνώ και πρέπει να πω σ΄ αυτούς τους εγκεφάλους (που τις εισηγήσεις τους, τις υιοθετεί και η κυβέρνηση) τα εξής:

Είμαστε τέσσερα αδέρφια, όλοι μας οικογενειάρχες, και κατοικοεδρεύουμε σε διαφορετικές πόλεις ο καθένας.

Ένας Θεσσαλονίκη, ένας Κατερίνη, ένας Καρδίτσα, και η αδερφή στην Αθήνα.

΄Ολοι εμείς λοιπόν θα συγκεντρώσουμε τις όποιες αποδείξεις, θα κάνουμε μια λίστα εις τετραπλούν, και θα υποβάλλουμε ο καθένας στην εφορία του, από ένα αντίγραφο της λίστας.

Εάν λοιπόν στον δειγματοληπτικό έλεγχο που κάνει το υπουργείο οικονομικών, καλέσει έναν από εμάς για έλεγχο ( πιθανότητα 1 προς 2.000.000), απλά ένας από μας τους τέσσερις θα παρουσιάσει στον έφορό του, τις πρωτότυπες αποδείξεις.

Θέλω οπωσδήποτε μια απάντηση από τους διεκδικητές του τίτλου “κατώτατου εγκεφάλου” και ηλιθιότητας, πώς θα αντιμετωπίσουν αυτό το φαινόμενο;;;;;;;;; θα διασταυρώσουν όλα τα στοιχεία πανελλαδικά;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

΄Αει στον διάολο, τέλος πάντων, η ηλιθιότητά σας δεν αντέχεται πλέον.

Αλήθεια το εμβόλιο για την πρόληψη της ηλιθιότητας, πότε κυκλοφορεί;;;;;;;;;;;;;; γιατί βλέπω στα κανάλια, ότι η μεταδοτικότητά της, έχει λάβει επικίνδυνες διαστάσεις.

Νικόλας Μαλγαρινός
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη