31 Ιαν 2010

Στην Νίκαια εδώ και πολλά χρόνια χτίζουν βιομήχανοι, γιατροί και διάφοροι εύποροι επαγγελματίες από την Λάρισα και όχι μόνο

Γράφει ο Σπύρος Χατζάρας
Επειδή οι φίλοι από taxalia ανάρτησαν εικόνα από το Google με πισίνες στη Νίκαια Λάρισας, θέλω να τους πληροφορήσω τα εξής:

α. Στην Νίκαια εδώ και πολλά χρόνια χτίζουν βιομήχανοι, γιατροί και διάφοροι εύποροι επαγγελματίες από την Λάρισα και όχι μόνο. Είναι κάτι σαν τα βόρεια προάστια της Λάρισας. β. Στο μπλόκο της Νίκαιας συμμετέχουν κυρίως αγρότες από την Καρδίτσα.
γ. Όσοι δεν έχουν κάνει ούτε μιά αγροτική δουλειά στη ζωή τους θα τους συμβούλευα να μη σχολιάζουν με τον τρόπο που είδα(στα σχόλια) στη συγκεκριμένη ανάρτηση.
Αν κάποιος φίλος έχει λογαριασμό στο Google ας τους το διαβιβάσει πάντα φιλικά.
ΠΡΩΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ

...
Διευκρίνηση: Οι βίλες με τις πισίνες στο κέντρο του άνυδρου Θεσσαλικού κάμπου, είναι ένα θέμα, που δεν σχετίζεται με τους αγρότες. Το ιστολόγιό μας και ο γράφων ξεκαθάρισε ότι δεν γνωρίζουμε σε ποιούς ανήκουν οι πισίνες και δεν το συνδέσαμε με τους αγρότες, αλλά με τη λειψυδρία. Όπως κάναμε ακριβώς ίδιο θέμα, για τη Σκόπελο πέρυσι. Και παλι μιλήσαμε για τις δεκάδες πισίνες που δημιουργούν πρόβλημα στα αποθέματα νερού.

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη