19 Ιαν 2010

Το χρέος της Ελλάδας μεγαλύτερο από της Ρωσίας και της Αργεντινής μαζί όταν χρεοκόπησαν

“Το χρέος της Ελλάδας μεγαλύτερο από της Ρωσίας και της Αργεντινής μαζί όταν χρεοκόπησαν” Συγνώμη, τώρα το καταλάβατε; Προς τι η έκπληξη; Και δεν αναφέρομαι φυσικά στους φίλους bloggers που αναμετέδωσαν αυτήν τρομερή αλήθεια, αλλά στα κυβερνητικά και αντιπολιτευτικά ζώα που δήθεν τώρα το πήραν χαμπάρι. Χα!
Συγνώμη, προς τι η έκπληξη ανα την Ελληνική μπλογκόσφαιρα; Η χώρα είναι όχι απλά βυθισμένη στο χρέος και στην φτώχεια, αλλά... καταποντισμένη σε αυτό το τιτάνιο χρέος που ποτέ δεν θα αποπληρώσει. Αυτο το έχουμε πει πολλές φορές και πλέον θα πρέπει να γίνει κατανοητό. Περιμέναμε τους ξένους για να μας το πουν; Αυτά τα υπέρογκα δάνεια και τα πακέτα που καταβρόχθισαν, με τι τίμημα θα αποπληρώνονται στο μελλον, αφου κάθε μέρα δανειζόμαστε;
Όσο για την Ρωσία, πως την ξεχρέωσε ο Πούτιν, θυμάστε; Έριξε άγρια φορολογία στο μαύρο χρήμα, τους μαφιόζους, τα ναρκωτικα, την σωματεμπορία, και τους έπαιρνε ένα γενναίο ποσοστό προκειμένου να τους αφήνει να λειτουργούν ανεμπόδιστα. Τίναξε και τα μυαλά στον αέρα σε κανα δυο για παραδειγματισμό, κλώτσησε και τον Αμπράμοβιτς όταν πήγε να το παίξει δύσκολος, για να τον δεχτεί μετά σαν μετανοημένο τέκνο που συμμορφώθηκε, και ταρακούνησε τους τραπεζίτες επίσης με μερικές παραδειγματικές σφαίρες.
Δεν συμφωνώ βέβαια με αυτή την τακτική, αλλά τονίζω το που έφτασε το άτομο, ο Καγκεμπίτης, προκειμένου να απεγκλωβίσει την χώρα απο την εξάρτηση της Δύσης.Τώρα τους κρατάει και απο τα…αμελέτητα, με το φυσικό αέριο, το πετρέλαιο και τα οπλικά, και τρέχε εσύ Ελλαδίτσα να κάνεις πεζοδρόμιο για να ξεπληρώσεις. Ποιος εξάγει τα Ελληνικά προιόντα έξω με καλές τιμές, ενώ εμείς εδώ τρώμε πατάτες Τουρκίας και λεμόνια Αργεντινής; Ποιος κατέστρεψε τη Πειραική Πατραϊκή, την ΕΣΣΟ ΠΑΠΠΑΣ, τον Κλαουδάτο, τα Μινιόν, την Ιζόλα, την Πίτσος, την Κλωστοϋφαντουργία Νάουσας; Πως εξαγόρασαν τα πάντα οι πολυεθνικές; Ποιος τα έκανε αυτά ρε; Εγώ;;;
Είμαστε τελειωμένοι σαν χώρα, ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ, έχουμε χρεοκοπήσει εδώ και χρόνια, όχι τώρα. Δεν είναι απαισιοδοξία, είναι ΡΕΑΛΙΣΜΟΣ και συνειδητοποίηση μίας πραγματικότητας που ο χαζεμένος νεοέλληνας αρνείται να δεχτεί, πνίγοντας τον πόνο του στα δάνεια και τα τζιπ που κλείνουν τους δρόμους. Άντε γιατί κάποιος πρέπει να τα πει κατάμουτρα πλέον!Για να σωθούμε, πρέπει πρώτα να ξυπνήσουμε και να συνειδητοποιήσουμε με τρόμο αυτή την μεγάλη αλήθεια, για να αντιδράσουμε ανάλογα και να βγειη χώρα πρωτίστως απο την κατάσταση του κομματικού ΠΡΟΒΑΤΟΥ.Όσο πιο γρήγορα το συνειδητοποιήσουμε αντί να κρυβόμαστε ΜΙΑ ΖΩΗ πίσω απο το δάχτυλο μας και το θεαθήναι, τόσο πιο γρήγορα θα μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε σαν κοινωνία ψύχραιμα την κατάσταση, αντί να έχουμε σηκώσει τα χέρια ψηλά και να έχουμε αφεθεί στην μοίρα μας όπως τώρα.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη