6 Ιαν 2010

Σήμερα τα Φώτα. Ας φωτιστούμε επιτέλους!



Αντιγράφουμε από τη νέα στήλη του Τρωκτικού με όνομα "Ιντιφάντα".
@ Ο Μπόμπολας δεν ασχολείται καθόλου με όσα λέει και κάνει ο Μαγκριώτης και ο Μάκης. Μέχρι να τα πάρει στο κρανίο και να τα διαλύσει όλα. Όπως έκανε με τον βασικό μέτοχο. Απλά κάνει υπομονή για όσους ξέρουν τον Μπάρμπα - Γιώργο. Αλλάζει πλευρό.

σσΟ: Μάλιστα. Οι δύο ελεεινοί δημοσιοκάφροι εκβιαστές, που κατάφεραν να γονατίσουν την Ελλάδα. Εικόνα πραγματική της κοινωνίας. Εμείς βέβαια ως πιστά κορόιδα, θα σπεύσουμε να αγοράσουμετις βρωμοφυλλάδες τους την Κυριακή. Για να συνεχίσουν να θησαυρίζουν εις βάρος μας μαζί με τα αφεντικά τους.

Πουλημένα τομάρια σε μία ξεπουλημένη κοινωνία. Το λεπτό σημείο είναι ότι κάποιοι τους τα σκάνε. Εμείς θα τους "φωτογραφίσουμε" με όλη την ευθύνη και το ρίσκο. Εσείς θα μποϋκοτάρετε τα προϊόντα τους; Για να δούμε...

Και ένα παλαιότερο άρθρο για να θυμόμαστε:

Αυτή η φωνή δεν φιμώνεται, αυτά τα μάτια δεν τα θαμπώνουν οι χάντρες σας.




Λατρεμένοι μας ευεργέτες και διαφωτιστές του έθνους. Αγαπημένοι αχόρταγοι που από την πείνα σας σε λίγο θα αλληλοφαγωθείτε. Αγαπημένοι πυλώνες της δημοκρατίας, που προσφέρετε αφειδώς χάντρες και παίρνετε ότι πολυτιμότερο έχει αυτός ο τόπος. Προς μεγάλη μας έκπληξη, βρήκαμε μια φωνή που δεν θα σιωπήσει…

>Δεν είναι η πόρνη που φιγουράρει στα κανάλια σας

>Δεν θαμπώνεται από τα λούσα και τις χάντρες σας

>Δεν ξεγιελιέται από την κουκούλα σας.

>Σαν Σταυραετός της Ρούμελης δεν προσκυνάει Αγάδες.



Μα προπαντώς, και αν της στερείτε το μέλλον της, δε γουστάρει την ελεημοσύνη σας, ούτε του κράτους – πελάτη σας... Δείτε:

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη