31 Ιαν 2010

Δείτε στο βίντεο τι ακριβώς είναι ο "βλάκας εθνικιστής"

O Σκοπιανός τουρίστας ήρθε στη Θεσσαλονίκη. Στην πόλη των ονείρων, όλων των Σλάβων. Στην πόλη για την οποία το πολεμοχαρές αλυτρωτικό σύνθημά τους λέει: "Solun will be the capital of Macedonia again". Το ξέρετε.
Ήρθε λοιπόν, πάρκαρε το λεωφορείο με τους Σκοπιανούς τουρίστες στην πλατεία Λευκού Πύργου και ....ξεκινώντας να πάει στο σύμβολο της Θεσσαλονίκης (Solun για τους Σλάβους), πήρε μαζί του την εικόνα του ...Goce Delchev !!! Του Βούλγαρου ήρωα, που όταν άρχισαν να πλάθουν ιστορία οι Σκοπιανοί, βάφτισαν "μακεδόνα", μαζί με τον Αλέξανδρο, τον Φίλιππο, τον Αριστοτέλη, τον Κολόμβο, τον Μπέκαμ και ένα σωρό άλλους διάσημους, που ήταν Σλαβομακεδόνες και δεν το ήξεραν.
Δείτε στο βίντεο, τι σημαίνει εθνικιστική βλακεία!
Γελοία επίδειξη "παλληκαριάς". Ανέβασε και το βιντεο στο youtube και τώρα περηφανεύεται στο χωριό του "έβαλα τον Γκότσε στο Λευκό Πύργο!". Και οι άλλοι από κάτω συμφωνούν "home, sweet home". Αυτό είναι που δεν μπορούν να καταλάβουν ορισμένοι στην Αθήνα. Δεν μπορούν να κατανοήσουν, δεν μπορούν να μυρίσουν, λόγω αποστάσεως, τον αλυτρωτισμό.

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη