2 Ιαν 2010

ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ Ο GOLDEN ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ Δ/ΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΕΗ?

Λάβαμε την παρακάτω επιστολή από στέλεχος της ΔΕΗ, την οποία δημοσιεύουμε χωρίς σχόλια, αφού δεν είμαστε σε θέση να εξιολογήσουμε, να επιβεβαιώσουμε ή να απορρίψουμε. Απλά τη θέτουμε στην κρίση των αναγνωστών και όσων αφορά:
Την περασμένη βδομάδα, σε ημερίδα της ΔΕΗ στην Κοζάνη, πήγε πακέτο με το νέο Πρόεδρο Α. Ζερβό και τον ακολουθούσε μέχρι και την τουαλέτα… το δεξί χέρι του Τάκη Αθανασόπουλου!Πρόκειται για τον (τέως) αναπληρωτή Δ/νοντα Σύμβουλο της ΔΕΗ, Καθηγητή, Κο Ν. Χατζηαργυρίου, που διορίστηκε την άνοιξη 2007 από τον Κο Αθανασόπουλο, με τον...

εξωφρενικό μισθό των 300.000ευρώ ετησίως (http://www.agnostos.gr/a_fp.php?subaction=showfull&id=1182008727&archive=&start_from=&ucat=1&) Σήμερα και ενώ έχει γίνει αλλαγή ηγεσίας, ο κύριος αυτός παραμένει στο lux γραφείο του στο ρετιρέ της Χαλκοκονδύλη, σαν μην έχει συμβεί τίποτε! Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες εκμεταλλεύτηκε την παλιά γνωριμία του από το Πολυτεχνείο με το νέο Πρόεδρο Κο Ζερβό και επελέγη (από το Ζερβό και την άσχετη Μπιρμπίλη) ως…τι φαντάζεστε…επιτυχημένος Υποδιοικητής & σύμβουλος της πράσινης ανάπτυξης, αφού απέκρυψε επιμελώς όχι μόνο την απραξία του, αλλά τις προ λίγων μηνών προτιμήσεις του στο λιθάνθρακα και στην πυρηνική ενέργεια! Ο Κος Χατζηαργυρίου είναι ένας από τους βασικούς συντάκτες του επιχειρησιακού προγράμματος της ΔΕΗ 2009-2014 που υπερθεματίζει το λιθάνθρακα-βλέπε σελ. 17 εισήγησης Κου Χατζηαργυρίου (http://www.genop.gr/images/081218_imerida/XATZIARGIRIOU.pdf). Ο Κος Χατζηαργυρίου, ως Μέλος της ολιγομελούς Επιτροπής Ενέργειας Ακαδημίας Αθηνών και επικεφαλής της σχετικής ομάδας εργασίας, συμμετείχε στη σύνταξη και έκδοση του περίφημου Δελτίου Τύπου της 28ης Ιανουαρίου 2009 που προτείνει τη χρήση Πυρηνικής ενέργειας (εκτός από λιθάνθρακα) στην Ελλάδα!http://www.ana-mpa.gr/anaweb/user/showprel?service=3&maindoc=7257633 Χάρις την ηλεκτρονική δημοσιογραφία, δεν είναι εύκολο να αποκρύψει κάποιος το παρελθόν. Αλλά και επί της ουσίας, ο Κος αναπληρωτής Δ/νων Σύμβουλος πέραν της συμμετοχής σε Επιτροπές, Συμβούλια και Συνέδρια έχει να προβάλλει ως έργο το απόλυτο ΜΗΔΕΝ επί 3,5 χρόνια. Στις ΑΠΕ όπου ήταν Αντιπρόεδρος της ΔΕΗ ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΕΣ (για να εισπράττει κι από κει) δεν εγκατέστησαν ούτε μια ανεμογεννήτρια 3,5 χρόνια. Στη συμβατική ενέργεια, δεν έκαναν ούτε έστω μια αναπαλαίωση λιγνιτικής μονάδας επί 3,5 χρόνια. Επομένως καλό θα ήταν να μην παριστάνει σήμερα τον «πράσινο συμβουλάτορα της νέας εξουσίας», αλλά να ακολουθήσει τον φίλο του τον Κο Αθανασόπουλο στην πόρτα, να επιστρέψει στο Πολυτεχνείο (από όπου επίσης μισθοδοτείται), να φροντίσει τους φοιτητές του και να αφήσει να δοκιμαστούν νέοι άνθρωποι στη ΔΕΗ. Υ.Γ: Συμβουλεύουμε και τον Κύριο Ζερβό να ακολουθήσει μια δοκιμασμένη συνταγή management για να πετύχει: Αντί να ψαρεύει ψηλά στη ΔΕΗ, για να βρει λομπίστες, γλύφτες, μαϊντανούς και μέλη επιτροπών, συλλόγων, συμβουλίων κ.λ.π., που δεν έχουν δώσει έργο στη ΔΕΗ, να ψαρέψει χαμηλά για να βρει ανθρώπους με καταγεγραμμένο και χειροπιαστό έργο.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη