15 Ιαν 2010

Group στο Facebook με πρωτοβουλία του http://stelioskazantzidis.blogspot.com

Τον Σεπτέμβριο του 2009, δύο συναυλίες - υποτίθεται μνήμης και τιμής - αφιερωμένες στον Στέλιο Καζαντζίδη έλαβαν χώρα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Τα έσοδα των συναυλιών προορίζονταν για το Σωματείο «Αρωγή», με απώτερο σκοπό την..

ανέγερση ξενώνα, που θα φιλοξενήσει ορφανά παιδιά με ειδικές ανάγκες.

Η προσέλευση του κόσμου ήταν μεγάλη και τα έσοδα των δύο συναυλιών ξεπέρασαν κατά πολύ το 1.000.000 ευρώ (κατά τα λεγόμενα). Παρόλα αυτά, αρκετούς μήνες μετά, το ίδρυμα δηλώνει επίσημα πως δεν έχει λάβει το αναμενόμενο ποσό.

Με πρωτοβουλία του http://stelioskazantzidis.blogspot.com εγκαινιάζουμε σήμερα, 15 Ιανουαρίου 2010, ένα Group στο Facebook με τίτλο «Που πήγαν τα λεφτά των συναυλιών – αφιέρωμα στον Στέλιο Καζαντζίδη?», με σκοπό να πιέσουμε όσο μπορούμε τις διαδικασίες προς διαλεύκανση της υπόθεσης αυτής.





Η εποχή μας δεν προσφέρεται - δυστυχώς ή ευτυχώς - για συλλογή υπογραφών από πόρτα σε πόρτα. Κανείς βέβαια δεν μας εμποδίζει συνδυαστικά να συλλέξουμε και υπογραφές, απο εκείνους όλους που δεν έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο. Το facebook φαντάζει ιδανική λύση και η μεγάλη συμμετοχή στο group που δημιουργήσαμε, θα είναι ενδεικτική μιας δυναμικής. Όσο και αν για τους περισσότερους ,ένα το διαδίκτυο είναι αναξιόπιστο, η μεγάλη συμμετοχή, σε κάθε περίπτωση μαρτυρά την ισχύ σας.

Στην εποχή της κρίσης, με τα δημόσια ταμεία να είναι ελλειμματικά, φαντάζει αδιανόητο μερικοί να θεωρούν την «απώλεια» ενός εκατομμυρίου ευρώ φυσιολογικό γεγονός. Προσβάλουν τη νοημοσύνη μας και το κυριότερο το μόχθο όλων όσοι εργάζονται.

Το εγχείρημά μας φαντάζει παρακινδυνευμένο και ουτοπικό. «Αν δεν κυνηγήσουμε το αδύνατο όμως, πως θα εξαντλήσουμε το δυνατό στα έσχατά του όρια»…

Καλούμε, λοιπόν, όλους εσάς να μετέχετε της προσπάθειάς μας. Όχι μόνο να γραφείτε μέλη στο group μας στο facebook, αλλά να διαδώσετε την πρωτοβουλία μας παντού. Μόνο με μαζικότητα μπορεί κάτι να επιτευχθεί.

Μαζί με την εγγραφή σας, στείλτε μας και ένα email με το ονοματεπώνυμό σας και το επάγγελμά σας, ώστε να συγκεντρώσουμε μια επίσημη λίστα την οποία θα αποστείλουμε στις αρμόδιες αρχές, αξιώνοντας διαφάνεια στην υπόθεση αυτή, διαχείρισης των εσόδων δύο αν μη τι άλλο επιτυχημένων συναυλιών.

Το email στο οποίο μπορείτε να στέλνετε τα στοιχεία σας είναι το: stkazan88@yahoo.gr .
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη