3 Ιαν 2010

ΤΟ ΦΟΒΕΡΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ! ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ MONO STA XALIA!


Είχα σκοπό να ξεκινήσω …ρητορικά και ακραία εθνικιστικά αυτό το άρθρο για το νομοσχέδιο της κυβέρνησης για την απόκτηση της ελληνικής ιθαγένειας από τους μετανάστες, να έβαζα και λίγο από νόθευση της ελληνικής φυλής, λίγο κίνδυνο από Ταλιμπάν και να έκλεινα με κατηγορίες για τη χαλαρή στάση του Αρχιεπισκόπου, λίγο … Χριστόδουλο και Ζήτω η Ελλάς….
Αλλά μετά είδα σε κάποιο πλάνο στην τηλεόραση το αποφασιστικό βλέμμα του Γιώργου,

άκουσα και τις δηλώσεις του Χρυσοχοΐδη με τις οποίες κατακεραύνωνε τους αστυνομικούς που …φέρεται ότι έσπασαν στο ξύλο έναν μετανάστη κρατούμενο και …προβληματίστηκα!
‘Βρε μπας και έχουν σχέδιο οι άνθρωποι για να αντιμετωπίσουν το τεράστιο θέμα της λαθρομετανάστευσης και να λύσουν ταυτόχρονα και το οικονομικό πρόβλημα της χώρας;’
Αναρωτήθηκα!
‘Βρε λές να μας δουλεύουν όλους ψιλό γαζί και να τη φέρουν τελικά στους Ευρωπαίους συνεταίρους μας;’
Δεν έχω άλλη εξήγηση: Ο τεράστιος εγκέφαλος του Γιώργου πρέπει να συνέλαβε ένα σατανικό σχέδιο για να απαλλαγούμε από τους λαθρομετανάστες και να τα πάρουμε ταυτόχρονα και χοντρά για να πληρώσουμε και τα χρέη μας!
Τι λέει το σχέδιο του τεράστιου αυτού πολιτικού ανδρός;
Απλά τα πράγματα: έριξε στην αρχή την… πενταετία για να πάρουν ελληνική ταυτότητα και ευρωπαϊκό διαβατήριο, αλλά ο σκοπός είναι άλλος!
Υπάρχει η σκέψη να μπει ταρίφα στην αίτηση του υποψήφιου πολίτη της Ε.Ε.!
Το όριο θα κατέβει κι άλλο!
Πως θα λειτουργήσει το σύστημα;
Δώστε βάση: Μπαίνει ο λαθρομετανάστης στην Ελλάδα και συλλαμβάνεται.
Αν έχει να πληρώσει για παράδειγμα 10.000 ευρώ, το ελληνικό κράτος θα του δίνει αυτόματα ελληνική ταυτότητα και διαβατήριο και αμέσως θα οδηγείται στα σύνορα με τη Βουλγαρία –που είναι κράτος μέλος της Ε.Ε.- ή θα πηγαίνει Ιταλία μέσω Ηγουμενίτσας!
Έτσι και θα μπαίνουν στα ταμεία τους κράτους ζεστά ευρώπουλα και ο λαθρομετανάστης θα βαφτίζεται Ευρωπαίος και θα μας αδειάζει τη γωνιά.
Σας λέω ότι ο άνθρωπος έχει φοβερό μυαλό κι εμείς τον παρεξηγήσαμε τζάμπα!
Ποια αλλοίωση του ελληνικού πληθυσμού και άλλα πράσινα …άλογα. Ο άνθρωπος είναι άπαιχτος και σκέφτηκε …ΕΛΛΗΝΙΚΑ: αφού δε μας βοηθάνε οι Ευρωπαίοι στο πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης, θα τους δείξω εγώ τον γκρίκ γουέι!
Το σχέδιο προβλέπει ‘παροχές’ και με λιγότερα χρήματα. Αν για παράδειγμα ο λαθρομετανάστης δεν έχει τα δέκα χιλιάρικα και έχει μόνο τα πέντε, τότε θα τον βαφτίζουμε Έλληνα και θα του δίνουμε διαβατήριο, μετά από ένα χρόνο. Μέχρι να συμπληρώσει το χρόνο του, θα κάνει άλλες κοινωνικές εργασίες.
Υπάρχει και η σκέψη να υπηρετήσει και κάποιο διάστημα στον ελληνικό στρατό!
Έτσι θα λύσουμε και τη λειψανδρία που δημιουργεί τεράστιο πρόβλημα στο δυναμικό των ενόπλων δυνάμεων!
Σας λέω ο άνθρωπος δεν παίζεται!
Μόνο που δεν ξέρω την άποψη του Βενιζέλου για το θέμα της εθελοντικής θητείας από τους λαθρομετανάστες!
Σας λέω ,τον παρεξηγήσαμε τον άνθρωπο!

Α.Κ.

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη