7 Ιαν 2010

Κέντρο Αλάνθαστων Προβλέψεων! (part 1)


*Πάνε τα Χριστούγεννα. Πάει κι η πρωτοχρονιά. Παν και τα Φώτα. Διαπίστωσης: Ο χρόνος φεύγει όπως τα χάπια που κατάπινε ο M. Jackson. Ταχύτατα.

*Δεν ξέρω αν είναι καλοί στα μελλούμενα, αλλά στους πομπώδης τίτλους, όλοι οι αστρολόγοι, είναι μάγοι! "Κέντρο Αλάνθαστων Προβλέψεων" σου λέει. «24 ώρες το 24ωρο στη διάθεσης σας» Ούτε μπουγατσατζίδικο να ήταν. Καλά επιστήμονες πράμα και ...
δουλεύουν με το τηλέφωνο αγκαλιά 24 ώρες το 24ωρο?

*Ποιος μπορεί να τηλεφωνεί δηλαδή στο Κέντρο Αλάνθαστων Προβλέψεων 3 η ώρα το πρωί? Οι τραγουδιστές? «Καλημέρα σας, είμαι ο Γιάννης Πλούταρχος και πριν βγω στην σκηνή θα ήθελα να μου πείτε αν θα ξαναπάρω πίσω τα 250 χιλιάρικα που έδωσα σε έναν κομπογιαννίτη για ένα οικόπεδο στην γλυφάδα που τελικά όμως δεν υπάρχει πουθενά παρά μόνο στα χαρτιά σαν κτήμα» (Τι τραβάνε κι αυτοί οι πλούσιοι…)

*Ποίος αστρολόγος άραγε μπορεί να μας πει γιατί οι γυναίκες ενώ δηλώνουν «κρυουλιάρες και θέλουν το καλοκαίρι να κοιμούνται το βράδυ με κουβέρτα και κλειστό το αιρκοντίσιον, τώρα μες στο καταχείμωνο εμφανίζονται ντυμένες γυμνές αντιμετωπίζοντας την παγωνιά με ανθεκτικότητα που θα ζήλευαν και οι εσκιμώοι!

*Δεν έχει ξεπεράσει λέει ακόμα το σοκ του ξυλοδαρμού ο Βασίλειος Κωστέτσος. Και που να του φέρουν και την STIRELA στο κεφάλι να δείτε τι σοκ θα πάθει.

*Επιτέλους χιονίζει σε πολλά μέρη της βόρειου Ελλάδας. ! Merry Xmas και επίσημα πλέον!

*«Με λαμπρότητα και κάθε επισημότητα γιορτάστηκαν και φέτος τα Άγια Θεοφάνια. Το παρών έδωσε πλήθος κόσμου, σε μία ξεχωριστή ημέρα για την περιοχή.....» Ποιος είπε ότι ξανακούσαμε τα ίδια κλισέ την χθεσινή μέρα στην τηλεόραση?
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη