15 Φεβ 2010

Ακυρώνουν οι αστρολόγοι την πρόβλεψη για το τέλος του κόσμου την 21-12-2012

Σκεπτικοί είναι οι Ρώσοι αστρολόγοι, για την πρόβλεψη μιας αποκάλυψης που πρόκειται να συμβεί το 2012 σύμφωνα με το ημερολόγιο των Μάγιας. Αλλά παρόλα αυτά, πιστεύουν ακόμη ότι υπάρχουν.... πιθανότητες για μεγάλες πολεμικές συρράξεις.
"Δεν μπορούμε να μιλάμε για αποκάλυψη, αλλά για κρίση συνειδήσεων για τους απογόνους των Μάγια", δήλωσε ο Pavel Globa, διάσημος Ρώσος αστρολόγος.


"η αποκάλυψη είναι στο μυαλό μας. Δεν είναι ειδικός στο ημερολόγιο των Μάγιας, αλλά αν υποθέσουμε ότι είναι αποδεκτό, αφορά μόνο το ασυνείδητο. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι το ημερολόγιο δεν είναι πρωτογενές πράγμα", συνέχισε ο αστρολόγος.


Σύμφωνα με το ημερολόγιο των Μάγια, το 2012, ολοκληρώνεται η περίοδος του 5ου ήλιου και μπάινουμε στον 6ο ήλιο. Η μετάβαση αυτή συνδέεται με το τέλος της σύγχρονης ιστορίας της ανθρωπότητας.


"Με τους όρους των κοσμικών κύκλων, το 2012, δεν διαφέρει σε τίποτε από το 2010", συμπλήρωσε ο αστρολόγος.


Σύμφωνα με το ημερολόγιο των Μάγια που βασίζεται στην περίοδο των 394 χρόνων, που είναι γνωστή ως baktun, η 13η baktun ολοκληρώνεται στις 21 Δεκεμβρίου του 2012. Ο αριθμός των 13 είναι ιερός για τους Μάγια. Το ημερολόγιο δείχνει ότι ο χρόνος τελειώνει την ημέρα εκείνη.


Πηγή: ria.ru

Υ.Γ. Το μόνο σίγουρο για το 2012, είναι ότι τα έργα του μετρό Θεσσαλονίκης, θα εξελλίσονται ακόμη, χωρίς κανέναν ορίζοντα τερματισμού...

taxalia.blogspot.com
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη