7 Φεβ 2010

ΒΙΝΤΕΟ: Έτσι θα είναι τα Σκόπια σε 2 χρόνια

Έτσι θα είναι τα Σκόπια, μέσα σε 2 χρόνια. Πρόκειται ήδη για μια πανέμορφη και πεντακάθαρη πόλη, η οποία ήδη κοσμείται (με αυξητική ..ορμή), με ό,τι θεωρούμε -ακόμη- ελληνική ιστορία εμείς. Γεμάτη με... αγάλματα του Αλέξανδρου, του Φιλίπου, του Αριστοτέλη, του Ιουστινιανού, του Κυρίλλου και Μεθοδίου, του Λιονταριού της Αμφίπολης, το φαραωνικό ..Μουσείο Ολοκαυτώματος (σρλπ, σλρπ) κ.λ.π., κ.λ.π. Εμείς, στη Θεσσαλονίκη, το 2014, θα ονειρευόμαστε ακόμη το μετρό και θα προσπαθούμε ακόμη να κρατήσουμε 4 θέσεις parking όλες κι όλες για λεωφορεία μπροστά από το μοναδικό τουριστικό σημείο της πόλης, τον Άγιο Δημήτριο.....
Παρακμή ! Η Ελλάδα είναι μια γερασμένη χώρα, που πεθαίνει. Στον ατέλειωτο εμφύλιο κομματικό σπαραγμό, με ευθύνη του λαού και όχι των ηγετών, όπως θα βόλευε.
The new Paris of the Balkans! Complete with Alexander's statue, Justinian's statue, Cyril and Methodius's statues, the Macedonian lion, the ultramodern Philharmonic theater, the huge Holocaust (?) museum etc etc etc. With what money and on whose history?
Визуелизација на центарот на Скопје во 2014
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη