8 Φεβ 2010

ΟΝΝΕΔ: Άρχισαν τα χτυπήματα κάτω από τη ζώνη

Από σήμερα, "σκάνε μύτη", γελοία δημοσιεύματα, σε γελοία blogs, τα οποία κάνουν κρα, ότι είναι κατευθυνόμενα και κινούνται στη χυδαία λογική των "νταβατζήδων". Βρώμικα χτυπήματα, που δεν έχουν καμιά σχέση με την Πολιτική (με Π κεφαλαίο), τα οράματα μιας κομματικής νεολαίας (όποια κι αν είναι αυτή), συκοφαντίες, χυδαιότητες, ψέμματα και... διάπραξη σωρείας ποινικών αδικημάτων.


"Απορία προκαλεί η ιδιότυπη και αφανής επικοινωνιακή "στήριξη" του κ. Ραγκούση από δύο - τρία "blogs" τα οποία κατά σύμπτωση -όπως αναφέρουν οι ίδιοι οι bloggers και γράφτηκε πολλές φορές- έχουν πολλές εκκρεμότητες με τη δικαιοσύνη και ακόμη περισσότερες αιτήσεις άρσης απορρήτου)κι έτσι ο Υπουργός κατάφερε, σύμφωνα με δημοσιεύματα, με την απειλή άρσης απορρήτου και ποινικής δίωξης του, να αναγκάσει έναν blogger να του ζητήσει εγγράφως συγνώμη.
Kαι καλά έκανε ο Γιάννης και δεν άφησε αναπάντητη τη συκοφαντία.

Γιατί ασχολούμαστε με το θέμα:


Η ενασχόληση των νέων με τα κοινά είναι απαραίτητη σε μια απολιτίκ κοινωνία. Όμως, αν ακόμη και για τις εκλογές μιας νεολαίας, ακολουθείται αυτή η "νταβατζοποίηση" της ενημέρωσης, τότε σε τι μπορούμε να ελπίζουμε; Βρώμα και δυσωδία κι εδώ; Από "bloggers", που δεν έχουν άποψη, είναι στόκοι περιοπής, αλλά αναμεταδίδουν ότι τους πασσάρουν διάφοροι


Οπότε:


Προτρέπουμε τους θιγόμενους από τέτοια χυδαία και συκοφαντικά δημοσιεύματα, να κάνουν ότι έκανε ο κ.Ραγκούσης και να ζητήσουν μετ' επιτάσεως και χωρίς χρονοτριβή, τη συνεργασία της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και του κυρίου Σφακιανάκη προσωπικά. Μετ΄επιτάσεως κι αν αρνηθεί ο κ.Σφακιανάκης να πράξει ότι -ορθώς- έπραξε στην περίπτωση Ραγκούση, να εγερθεί μέγα πολιτικό ζήτημα.


Δεν μπορεί κανένας κάφρος υποψήφιος ή αντίπαλος να διαρρέει δήθεν ...πληροφορίες για οικονομικές ατασθαλίες, για δωροδοκίες και άλλες κατηγορίες ποινικού χαρακτήρα.


Όπως η λέξη "πλαστογραφία" οδήγησε στο οριστικό κλείσιμο ενός ιστολογίου, έτσι ακριβώς να συμβεί, ΧΩΡΙΣ ΠΑΛΙΝΩΔΙΕΣ και σε όποιον προσάπτει παρόμοιες κατηγορίες -μη πολιτικού, αλλά ποινικού χαρακτήρα- σε οποιονδήποτε υποψήφιο.


Αρκετά με τη σήψη, τη διαφθορά και τους νταβατζήδες της ενημέρωσης.


Ας γυρίσουμε στην καθαρή πολιτική των απόψεων, των προγραμμάτων και των ιδεολογιών.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη