22 Φεβ 2010

Επιτέλους έγινε άρση του Πανεπιστημιακού Ασύλου!!!

Από το blog "politikiprotasi"

Επιτέλους οι αρμόδιες αρχές αποφάσισαν για πρώτη φορά μετά το 1995 να πράξουν το αυτονόητο.
Μετά από "πάρτι" στην πανεπιστημιούπολη του Ζωγράφου οι συμμετέχοντες άρχισαν να...

επιδίδονται σε εκτεταμένες καταστροφές.
Οι πρυτανικές αρχές και οι υπόλοιποι που συμμετέχουν στην αρμόδια επιτροπή αποφάσισαν να ΑΡΟΥΝ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΑΣΥΛΟ, με αποτέλεσμα...

την είσοδο αστυνομικών δυνάμεων στο χώρο του πανεπιστημίου και την άμεση αποκατάσταση της τάξης και τον περιορισμό των καταστροφών.

Αξίζει ένα μεγάλο μπράβο σε όλους όσους έδειξαν επιτέλους τη γενναιότητα λαμβάνοντας ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ μετά το 1995 τη σωστή απόφαση προκειμένου να περιοριστεί η καταστροφή της περιουσίας του Ελληνικού λαού.

Το περίεργο είναι ότι η είδηση έχει περάσει γενικά στα ψιλά και αυτό προκαλεί απορίες.

Κανονικά θα έπρεπε όλοι να επικροτήσουν αυτήν την απόφαση που ανοίγει το δρόμο για την προστασία των πανεπιστημίων από τα γνωστά άγνωστα τσογλάνια που το έχουν δει και βρει ως μέρος εκτόνωσης.

Για άλλη μια φορά ένα μεγάλο μπράβο σε όλους όσους συμμετείχαν στη λήψη μιας τέτοιας γενναίας απόφασης.
...
Σχόλιο taxalia: Μόνο σε μια ξεφτιλισμένη χώρα υποκριτών όπως η Ελλάδα, αυτό είναι είδηση. Ούτε στο 8στηλο, επαρχιακής εφημερίδας του Θιβέτ, δεν θα ήταν είδηση. Στην Ελλάδα μπορεί να (ξανα)καεί η Αθήνα, με τους "φοιτητές" να ζητούν "εξηγήσεις". Ακούς εκεί να κινδυνέψει η ζωή του πρύτανη κι αυτός να καλέσει τους μπάτσους. Κανονικά θα έπρεπε να καθίσει να τις φάει, όπως τόσοι και τόσοι άλλοι. Κι αν σκοτωνόταν, σιγά τα αβγά....Καθηγητές δεν υπάρχουν; Πώς κάνεις έτσι ρε μάστορα; Λίγο, στον ακούμπησαν τα παιδιά και φώναξες τους μπάτσους; Που πάνε ρε τα έθιμα; Που πάνε οι παραδόσεις μας; Εμείς πότε θα δείρουμε;;;;;
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη