16 Φεβ 2010

Πάλι στην αστυνομία τα ρίχνουν οι ανεγκέφαλοι


Μια ομάδα έξη αστυνομικών, έλαβε κλήση να συλλάβει δύο επικίνδυνους Αλβανούς κακοποιούς, Αντί να κάνουν τη δημοσιουπαλληλική πάπια οι αστυνομικοί, έκαναν τη δουλειά τους. Πήγαν να συλλάβουν τους κακοποιούς, οι οποίοι δεν είχαν την παραμικρή αίσθηση της αξίας της ανθρώπινης ζωής, με αποτέλεσμα... να αρχίζουν να πυροβολούν αδιάκριτα και να σπέρνουν χειροβομβίδες. "Έβρεχε χειροβομβίδες", όπως είπε κι ο Σταύρος Μπαλάσκας.

Αποτέλεσμα της μάχης (πραγματικής μάχης, με πολλά, πολλά, πολλά, πολλά, πολλά, αληθινά πυρά), ήταν να σκοτωθεί ένας άτυχος περαστικός.

Κι όμως!!!!

Αντί να ρίζουν τα ΜΜΕ του κώλου, τους προβολείς στους κακοποιούς, τους ξαναρίχνουν στην αστυνομία !!! Για χιλιοστή φορά ! Λες και οι αστυνομικοί, δεν είχαν δουλειά κι εκεί που έπαιζαν πρέφα, είπαν "δεν πάμε να σκοτώσουμε κανέναν περαστικό, να σκοτώσουμε την ώρα μας;"

Τα ξαναγράψαμε σε παρόμοιο περιστατικό, αλλά ι δημοσιογράφοι της δεκάρας, μυαλό δε βάζουν.


Ρε σεις, το πρόβλημα είναι ότι οι κακοποιοί είναι πολύ καθάρματα! Αυτό είναι το πρόβλημα ρε! Ποιοτικό.

Αλλά οι φλύαροι τηλεπαρουσιαστές, δεν έχουν μπροστά τους τους κακοποιούς για να στρέψουν σε αυτούς τα φώτα της δημοσιότητας και άρα, για να καλυφθεί το μονοθεματικό δελτίο, αμολάμε του κόσμου τις μαλακίες για "ευθύνες της αστυνομίας". Για όλα φταίει η φλυαρία. Πώς να γεμίσεις 30 λεπτά με μια είδηση;;;;

Ευθύνες έχουμε μόνο εμείς οι τηλεθεατές, που καθόμαστε και σας βλέπουμε....
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη