1 Φεβ 2010

Στηρίξτε το πατριωτικό περιοδικό ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΩΓΗ

Ωραίος ο Άδωνις! Αφού μας μπινελικώνει αυτός και οι δικοί του, από blogs και τηλεόραση, αφού μας αποκαλούν "εβραίους" και "πουλημένους", μας στέλνει κι ένα προσωπικό δελτίο τύπου. Να 'σαι καλά ρε Άδωνι, εμείς κακίες δεν κρατάμε και θα σε "παίζουμε". Μέχρι να καταλάβεις ότι δεν έχουμε ιδιαίτερες συμπάθειες ή αντιπάθειες, για κανέναν πολιτικό. Και άσε τους εκφοβισμούς σε bloggers (ΗΟ). Δε σε τιμούν.

Αγαπητοί Φίλοι,

Λαμβάνω το θάρρος να σας απευθύνω αυτή την επιστολή, διότι... όλα αυτά τα χρόνια έχετε δείξει και δείχνετε μία πολύ μεγάλη αγάπη και εμπιστοσύνη στις προσπάθειές μου για να διαδώσουμε και στην ταλαίπωρή μας πατρίδα, αρχές και αξίες που σήμερα και έχουν λησμονηθεί και λοιδορούνται επί καθημερινής βάσεως.
Η αγάπη στην Πατρίδα, το ενδιαφέρον για την Ιστορία μας, η αγωνία για την Φυλή και το Έθνος μας, η Πίστις στις παραδόσεις μας, όλα αυτά θεωρούνται αναχρονιστικά, συντηρητικά και εν τέλει ακροδεξιά! Αυτήν την στρεβλή νοοτροπία την οποία έχουν καταφέρει να επιβάλουν στην ελληνική κοινωνία εδώ και μερικές δεκαετίες, προσπαθούμε να την αλλάξουμε! Δεν είναι εύκολο, διότι είμαστε λίγοι και χωρίς μεγάλη πρόσβασι στα ΜΜΕ, τα οποία ως γνωστόν Αριστεροκρατούνται!
Τα τελευταία χρόνια για να καταφέρουμε να σπάσουμε την σιωπή των περισσοτέρων ΜΜΕ για όλα αυτά που μας ενδιαφέρουν, εκδίδουμε ένα μηνιαίο περιοδικό υπό τον τίτλο: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΩΓΗ, με στόχο να προβάλουμε όλα αυτά τα θέματα, που οι άλλοι σκοπίμως αποκρύπτουν.
Θέματα και άρθρα σχετικά με την Ιστορία, την Γλώσσα, την Φιλοσοφία, την Αρχαιολογία, την Λαογραφία, τις Επιστήμες, την Λογοτεχνία κλπ κοσμούν τις σελίδες του περιοδικού αυτού το οποίο δίδει βήμα σταθερά κάθε μήνα σε ανθρώπους που αόκνως εργάζονται για την προβολή του διαχρονικού ελληνικού μας πολιτισμού και πού σε άλλη περίπτωσι θα
έμεναν στην αφάνεια.
Η σταθερή μηνιαία κυκλοφορία του περιοδικού αυτού, δεν στηρίζεται σε μεγάλα συμφέροντα, αλλά στους συνδρομητές και στους αναγνώστες του.
Καλώ λοιπόν όσους από εσάς ενδιαφέρονται, να εγγραφείτε συνδρομητές στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΩΓΗ τηλεφωνώντας στο 210-52.02.393 ή στέλνοντας ένα mail με την επιθυμία σας να εγγραφείτε συνδρομητές στο δικό μου e-mail.
Η αξία της ετήσιας συνδρομής είναι 50 Ευρώ και με αυτή λαμβάνετε 11 τεύχη. Η εγγραφή σας στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΩΓΗ θα είναι μία πράξις μεγάλης βοηθείας σε έναν κοινό σκοπό, για την συνέχεια της απρόσκοπτης κυκλοφορίας ενός περιοδικού, για το οποίο είμαι βέβαιος ότι κάθε φορά που θα το λαμβάνετε θα αισθάνεστε υπερηφάνεια.
Σε κάθε περίπτωσι σας ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη σας και σας υπόσχομαι ότι πάντοτε, όπως και τόσα χρόνια θα συνεχίσω να μάχομαι για όλες αυτές τις ιδέες που μας κάνουν να θέλουμε να δίνουμε μάχες για την αγαπημένη μας πατρίδα.

Μετά Τιμής
Άδωνις Α. Γεωργιάδης
Ιστορικός/Εκδότης

Επισκεφτείτε τη σελίδα μας:ΑΛΣ Α.Ε.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη