Αποδοκίμασαν τον Ιερώνυμο στον Αγιο Παντελεήμονα

26 Φεβ 2010

Σήμερα το απόγευμα* ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος επισκέφθηκε την εκκλησία του Αγίου Παντελεήμονα για τους χαιρετισμούς.Όταν εισήλθε ο Ιερώνυμος στην Εκκλησία αμέσως σχεδόν όλοι οι Ενορίτες άδειασαν τον Ναό και...
έμειναν μέσα σε αυτόν μόνον πέντε δέκα άτομα.
Αρκετοί από τους πιστούς που αποχώρησαν τον αποδοκίμασαν. Έντονες αποδοκιμασίες δέχτηκε και ο πατήρ Μάξιμος γιατι όπως ισχυρίζονται οι κάτοικοι της περιοχής κλειδώσε Έλληνες κατοίκους εκτός της Εκκλησίας ώστε να γίνει δυνατή η προσαγωγή τους από την αστυνομία και να εμποδιστεί η συμμετοχή τους σε εκδήλωση που γινόταν από τους κατοίκους της γειτονικής πλατείας Αμερικής.

*Σύμφωνα με e-mail που λάβαμε (φυσικά θα επιβεβαιώσουμε την είδηση μιας και ζούμε στην βόρεια Ελλάδα)
Share

4 σχόλια:

 1. ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ.ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΜΕ ΣΤΟΥΣ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΥΣ.ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΥΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.ΔΕΝ ΑΞΙΖΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. "ο δρόμος για την καταστροφή είναι σπαρμένος με καλές προθέσεις"

  Ρε, η Εκκλησία είναι ΖΩΝΤΑΝΗ και ο λαός δεν χαμπαράζει αρχιεπισκόπους
  και πράσινα άλογα.

  Καλά να πάθει ο Τζερόνιμο, να του γίνει μάθημα. Καλός, άγιος άνθρωπος αλλά πολύ κορόιδο.

  Όταν είσαι "ποιμένας" κοιτάς να φυλάξεις το κοπάδι σου. Αυτός το έδωσε βορά στους λύκους να το φάνε. Οι εικόνες του Τζερόνιμο πλάι στον μισέλληνα τζέφρει θα τον στοιχειώνουν αιώνια.

  ΑΝΑΞΙΟΣ!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Κύριοι,, θα ήθελα να ρωτήσω που στηρίζετε το ρεπορτάζ σας? Και δηλώνω απο την αρχή οτι είμαι κατά πάσης θρησκείας, αλλά χθες η αδελφές μου πήγαν στον Άγιο Παντελεήμονα στους Β χαιρετισμούς, και μου τηλεφώνησαν να πάω, παρόλο που είναι μια απο τις μεγαλύτερες εκκλησίες, ήταν γεμάτη, δυστυχώς για μας που παλεύομαι για την αξιοπρέπεια και την κάθαρση της γειτονίας ας που ζούμε. Παρακαλείσθε επιβεβαιώσετε το ρεπορτάζ γιατί στηρίζομαι στην αντικειμενικότητα σας.
  Ευχαριστώ
  ΔΤ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. δεν το αντελήφθην,

  δηλαδή..
  το ότι μια εκκλησία είναι γεμάτη, αυτό είναι δυστύχημα για τους περιοίκους?

  μάλλον υποπέσατε σε τυπογραφικό λάθος, κύριε.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχολιάστε το θέμα, τώρα, στο Taxalia.blogspot.com

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη