28 Φεβ 2010

Στην Κομοτηνή ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, για ελάχιστες ώρες.

Μόνο Μουφτής και εργαζόμενοι ΕΑΣ είδαν τον Γιώργο Πεταλωτή

Έμεινε για ελάχιστες ώρες στην Κομοτηνή ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
Είδε και το πατέρα του που πέρασε ένα μικρό εγκεφαλικό επεισόδιο και την οικογένειά του

Στο Βερολίνο συνοδεύει τον πρωθυπουργό στην συνάντησή του με την Μέρκελ στις 5 Μαρτίου και στις 9 Μαρτίου ταξιδεύει πάλι με τον Γ. Παπανδρέου για τις ΗΠΑ στην συνάντηση με τον Ομπάμα

Ελάχιστες ώρες στην Κομοτηνή βρέθηκε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιώργος Πεταλωτής και στο γραφείο του είχε δύο σημαντικές συναντήσεις. Η πρώτη με τους εργαζόμενους της ΕΑΣ για να δρομολογηθεί επιτέλους μια λύση σε σχέση με την πληρωμή των δεδουλευμένων τους που εκκρεμούν και η δεύτερη με τον σοφολογιότατο μουφτή Μέτσο Τζεμαλή, που του έθεσε συγκεκριμένα θέματα στην εφαρμογή του νόμου περί ιμάμηδων και άλλα αιτήματα της μουφτείας Κομοτηνής, ενώ του ευχήθηκε να πετύχει στην πολιτική του καριέρα.
Ο Γιώργος Πεταλωτής φρόντισε να δει την σύζυγο και την κόρη του στην ελάχιστη σχετικά ελεύθερη ώρα που είχε, αλλά και τον πατέρα του που αντιμετώπισε πρόβλημα υγείας και αναχώρησε για το ταξίδι του στη Γερμανία. Ο υφυπουργός στον Πρωθυπουργό το πρώτο δεκαήμερο του Μαρτίου θα συνοδεύσει τον πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου σε δύο μεγάλα και σημαντικά ταξίδια όπως στη Γερμανία στις Μαρτίου όπου θα συναντηθεί στο Βερολίνο με την καγκελάριο Ανχέλα Μέρκελ και στις ΗΠΑ στις 9 Μαρτίου για συνάντηση με τον πρόεδρο Μπάρακ Ομπάμα.

http://www.xronos.gr/detail.php?ID=53314

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη