8 Φεβ 2010

Στο άρμα του Λαζόπουλου, ο Αλέξης Κούγιας


Οταν η τηλεόραση εμπνέει το καρναβάλι της Πάτρας, τότε το αποτέλεσμα είναι απίθανο, αλλιώτικο κι ωραίο. Μπορεί οι υπεύθυνοι να μη πρόλαβαν το διαζύγιο της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου, είχαν όμως από καιρό σκεφτεί πώς θα... διακωμωδήσουν την επικαιρότητα. Εκαναν λοιπόν άρμα τον Λάκη Λαζόπουλο, τη Μιμή Ντενίση και πολλούς ακόμα πρωταγωνιστές της επικαιρότητας. Ετσι, την Τρίτη -Θεού θέλοντος και καιρού επιτρέποντος- θα γίνει.... με δόξα και τιμές η πρώτη παρέλαση των αρμάτων.

Τι θα δουν οι θεατές; Τον mister «Αλ τσαντίρι νιουζ» να κάθεται πρώτη φορά δίπλα στον άσπονδο εχθρό του Αλέξη Κουγια. Η δημιουργός του άρματος Αγνή Στασινού (πέρυσι είχε κάνει το άρμα του Εφραίμ που συζητήθηκε πολύ) τους έβαλε κοντά-κοντά στο τρίκυκλο μηχανάκι. Δεν είναι όμως μόνοι τους, αφού από την άλλη πλευρά είναι η μητέρα του Λάκη Λαζόπουλου, που του δίνει αβγό. Ο γνωστός ποινικολόγος κρατάει ένα καλάμι ψαρέματος και στην άκρη κρέμεται ένα καρότο, το οποίο διεκδικούν ο Γιώργος Αυτιάς, η Μιμή Ντενίση ως Θεοδώρα, η Εφη Σαρρή με τα χέρια ορθάνοιχτα και ο Κυριάκος Μητσοτάκης, που κρατάει μία τρόμπα. Φυσικά, υπάρχει και το μηχανάκι της AGB φορτωμένο με καρπούζια - είναι, άλλωστε, το σήμα κατατεθέν της σατιρικής εκπομπής του.

Ολη η Πάτρα περιμένει την Τρίτη να το δει για πρώτη φορά. Ομως, αν ο καιρός δεν το επιτρέψει, θα το απολαύουν στην παρέλαση της Κυριακής. Η δημιουργός του δουλεύει μέχρι και την τελευταία στιγμή τις λεπτομέρειες και όλοι αναμένουν να απολαύσουν τον Λάκη Λαζόπουλο «πρωταγωνιστή» στο μεγαλύτερο καρναβάλι της Ελλάδας.
ESPRESSO NEWSLETTER
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη