19 Φεβ 2010

Κυριάκος Βελόπουλος. Κοινοβουλευτική δραστηριότητα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ Κ.ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ
Σε σημερινή επίκαιρη ερώτηση του ΛΑ.Ο.Σ. προς τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ Χρυσοχοϊδη, με θέμα την εγκληματικότητα, ο Βουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ. κ Κυριάκος Βελόπουλος ανέφερε τα εξής:
ότι του καταγγέλθηκε παρόμοιο περιστατικό με αυτό της κ Κούνεβα, το οποίο συνέβη στη Θεσσαλονίκη, με καθαρίστρια ελληνικής καταγωγής. Όπως ανέφεραν οι καταγγέλλοντες « στη κυρία αυτή ούτε σπίτι δώσαμε, ούτε προσωπική προστασία αλλά ούτε και στα ΜΜΕ αναφέρθηκε κάτι για το γεγονός».
Ρώτησε δε τον Υπουργό αν ισχύει το συγκεκριμένο γεγονός και ο υπουργός δεν το διέψευσε.
Απεκάλυψε δε ότι «σύμφωνα με ανακοινώσεις στον Τύπο και στο διαδίκτυο η εταιρεία στην οποία εργαζόταν είναι θυγατρική της Goldman Sachs».
Στη συνέχεια της ομιλίας του ρώτησε τον Υπουργό αν οι δύο Αλβανοί είχαν και προκηρύξεις από τρομοκρατική οργάνωση , όπως αναφέρθηκε στα ΜΜΕ, πέρα από τον βαρύ οπλισμό.
Στη δευτερολογία του ανέφερε στον Υπουργό ότι σύμφωνα με πληροφορίες από τα ΜΜΕ ο γνωστός Χιλιανός, που προστάτευσε η κυβέρνηση, καταζητείται από την Ιντερπόλ για εγκλήματα στη χώρα του. Όπως και για την υπόθεση Πακιστανού, που και αυτόν προστατεύει η κυβέρνηση, υπάρχουν δημοσιεύματα τα οποία αναφέρουν ότι κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας.
Κλείνοντας είπε ότι η κυβέρνηση είναι κυβέρνηση της μισής αλήθειας, γιατί ο κ Παπακωνσταντίνου δεν διέψευσε σήμερα, στην ομιλία του στη Βουλή, ότι ο ελληνικός λαός δεν θα πάρει τον 14ο μισθό.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη