24 Φεβ 2010

Πρυτανικές εκλογές ΑΠΘ. Ποιοί θα είναι υποψήφιοι

Τα ψηφοδέλτια και τα σχήματα!
Το ΑΠΘ μας έχει πολλά νέα σήμερα…
Κάποια μέλη ΔΕΠ, είδαν «ψηφοδέλτια» να κυκλοφορούν στο πανεπιστήμιο και οι συζητήσεις ολοένα και φουντώνουν.
Αν και το τοπίο είναι αρκετά θολό (που σημαίνει ότι σίγουρα θα υπάρξουν αλλαγές και μάλιστα ραγδαίες) κάποια υποψήφια πρυτανικά σχήματα εντοπίστηκαν από το pritanika.blogspot.com.

Έχουμε και λέμε:

Σχήμα Νο1: Ο επιτυχημένος κατά πολλούς κοσμήτορας της Πολυτεχνικής σχολής κ. Μουσιόπουλος Νικόλαος είναι από τους πρώτους που εκδήλωσαν ενδιαφέρον για τη θέση του πρύτανη. Ιδιαίτερα δραστήριος, ανέδειξε το Πολυτεχνείο ως ένα από τα πιο ενεργά τμήματα του Αριστοτελείου.

Σχήμα Νο2: Ο περιορισμένης χρονικής διάρκειας πρόεδρος του ΟΠΑΠ κ. Φιλιππίδης Ανέστης θα διεκδικήσει ξανά το αξίωμα του πρύτανη. Καθηγητής στο Γεωλογικό, επιτυχημένος ακαδημαϊκά με αρκετές προσβάσεις.

Σχήμα Νο3: Ακόμη ένας κοσμήτορας στην κούρσα των πρυτανικών εκλογών: ο κ.Παπαδογιάννης Γιάννης από τη Σχολή Θετικών Επιστημών ο οποίος φέρεται να έχει ικανοποιητική πρόσβαση στα μέλη ΔΕΠ της σχολής του αλλά δεν διατηρεί καμία απολύτως επαφή με τις 2 μεγάλες φοιτητικές παρατάξεις ΔΑΠ και ΠΑΣΠ.

Σχήμα Νο4: ένας πρώην υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, ο κ.Μυλόπουλος Γιάννης με έντονη κομματική δράση προερχόμενος από το τμήμα των Πολιτικών Μηχανικών. Στο παρελθόν έχει διεκδικήσει και την θέση του νομάρχη Θεσσαλονίκης.

Σχήμα Νο5: ο εργασιομανής φυσικός Λογοθετίδης Στέργιος που στηρίζεται από ορισμένους καταξιωμένους ακαδημαϊκούς και έχει άριστες σχέσεις με τους φοιτητές του στο Εργαστήριο Νανοτεχνολογίας του ΑΠΘ. Στο παρελθόν, οι ‘γνωστοί-άγνωστοι’ του έχουν καταστρέψει πολύτιμα μηχανήματα.

Σχήμα Νο6: Η πολύ φιλοσοφημένη υποψηφιότητα του κ.Δεληβογιατζή Σωκράτη από τη φιλοσοφική. Πέρυσι το όνομα του είχε συνδεθεί με μια λίστα ονομάτων που επιδίωκαν την ένταξη τους σε μεταπτυχιακά προγράμματα της Φιλοσοφικής.

Σχήμα Νο7: ο κτηνίατρος κ.Βλέμμας Γιάννης που εκτιμάται ότι διαθέτει εμπειρία στις εκλογικές διαδικασίες για την εκλογή πρύτανη.

Έπεται συνέχεια με τους υποψήφιους αντιπρυτάνεις και σε ποια σχηματα θα ενταχθούν.
Αναρτήθηκε από Pritanis
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη