8 Φεβ 2010

"Βρώμικα χτυπήματα" στην εφημερίδα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

Χθες δημοσιεύθηκε στο blog .....(εδώ), μια ανυπόγραφη επιστολή με τον τίτλο "Κραυγή αγωνίας συντακτών "Μακεδονία" -"Θεσσαλονίκη". Φυσικά, το κείμενο είναι ανώνυμο και δεν... υπογράφεται από καμιά ένωση συντακτών, ούτε ήρθε στο Δ.Σ. της ΕΣΗΕΜΘ. Θα μπορούσε να το γράψει κι ένας άνθρωπος, που ούτε απ'έξω από τη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, πέρασε!
Πρόκειται για ένα κείμενο copy-paste, που διακινεί κάποιος "παραπονεμένος" προφανώς συνάδελφός μας, το οποίο δημοσιεύθηκε π.χ. στις 13 Ιανουαρίου, εδώ και είναι περίεργο, το γεγονός ότι συντάκτες και άλλων εφημερίδων αντιμετωπίζουν τα ίδια προβλήματα, για τα οποία όμως δεν γίνεται αναφορά, από τα ιστολόγια, που συμμετέχουν άθελά τους προφανώς, σε εκδοτικά παιχνίδια και προσωπικές αντιπαραθέσεις.

Με εκτίμηση

Μ.Χ.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
....
σχόλιο taxalia: δεν γνωρίζουμε τι γίνεται στα εργασιακά σας, αλλά ..καλά ξεμπερδέματα. Εμείς θέλουμε όλες τις εφημερίδες, δυνατές και υγιείς και τους δημοσιογράφους να εκτελούν το λειτούργημά τους, με τις καλύτερες δυνατές συνθήκες, ώστε να μην είναι -λόγω αναδουλειάς- θύματα "δολοπλοκιών" και "πισώπλατων μαχαιριών". Ειρήνη υμείν, δημοσιογράφοι της Θεσσαλονίκης.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη