22 Φεβ 2010

O Μάρκος Μπόλαρης στο δήμο Εχεδώρου


Τον δήμο Εχεδώρου επισκέφθηκε ο υφυπουργός Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας & Ναυτιλίας κ. Μάρκος Μπόλαρης το Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2010, όπου είχε στενή συνεργασία με το δήμαρχο Εχεδώρου κ. Σπύρο Σταματάκη.

Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε μετά από πρόσκληση του δημάρχου και άρχισε με συζήτηση και παρουσίαση των θεμάτων του δήμου στο δημαρχιακό μέγαρο. Κατά τη...
διάρκεια της συζήτησης ο δήμαρχος είχε την ευκαιρία να ενημερώσει τον υφυπουργό για τα χαρακτηριστικά της περιοχής, τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει καθώς και για τα έργα που πρέπει άμεσα να υλοποιηθούν από την πλευρά της πολιτείας. Παράλληλα συζητήθηκε από τους παρευρισκόμενους η αναπτυξιακή προοπτική της περιοχής, που ετοιμάζεται να φιλοξενήσει τη νέα σύγχρονη ΔΕΘ.

Στη συνέχεια ο υφυπουργός επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις της ΜΚΑ, το ημιτελές κομμάτι της Ενωτικής Οδού, τις εγκαταστάσεις του Βιολογικού Καθαρισμού και τον υγροβιότοπο στο Δέλτα του Γαλλικού ποταμού στο Καλοχώρι.

Στη συνάντηση παρευρέθηκαν ο σεβασμιότατος Μητροπολίτης Νεαπόλεως & Σταυρουπόλεως κ.κ. Βαρνάβας, ο βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης ΠΑΣΟΚ κ. Γιώργος Αρβανιτίδης, ο γενικός γραμματέας του δήμου κ. Κώστας Λοίζος και ο ειδικός σύμβουλος του δημάρχου κ. Εύδοξος Πετρίδης.

«Τα υπομνήματα και οι επιστολές δεν είναι αρκετές όταν θέλουμε να περιγράψουμε τα χαρακτηριστικά και τις ιδιαιτερότητες του δήμου Εχεδώρου. Ήδη η μετεγκατάσταση της ΔΕΘ καθώς και μια σειρά έργων που έχει προγραμματίσει η δημοτική αρχή βάζουν το δήμο Εχεδώρου σε μια νέα αναπτυξιακή τροχιά, όμως η πολιτεία δεν μπορεί να μείνει αμέτοχη, σε αυτή την προσπάθεια. Ο κ. Μπόλαρης έδειξε ειλικρινές ενδιαφέρον, αφιέρωσε χρόνο κι ενημερώθηκε επισταμένως για όλα τα θέματα μας. Είμαι βεβαιος ότι θα επιδείξει το ίδιο ενδιαφέρον και στην επίλυση των προβλημάτων μας.» δήλωσε ο δήμαρχος Εχεδώρου κ. Σπύρος Σταματάκης.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη