2 Μαρ 2010

Aπάντηση του Κώστα Κιλτίδη

ΑΠΟ
ΚΩΝ/ΝΟ ΚΙΛΤΙΔΗ
ΒΟΥΛΕΥΤΗ Ν.Δ. Ν. ΚΙΛΚΙΣ

ΠΡΟΣ
Ιδιοκτήτη και Διευθυντή εφημερίδος « ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ » Ημαθίας

Επειδή ουδέποτε μου ζητήσατε , ως οφείλατε, την άποψή μου για δημοσιεύματα της εφημερίδος σας, περί του προσώπου μου ή ενέργειές μου, σας αποστέλλω απαντητική επιστολή μου δι’ εξωδίκου για δημοσίευση.
____________________________
΄Ελαβα γνώση για το δημοσίευμά σας, όπως επίσης για άλλα κατά το παρελθόν. Στοιχειώδης δημοσιογραφική δεοντολογία, αλλά και υποχρέωσή σας, επιβάλλει να γνωρίζετε και ...

την άλλη άποψη και εάν εσείς δεν το επιθυμείτε, να τηρείτε ο κανόνας ενημέρωσης των αναγνωστών σας. Προσωπικά εκφράζω άποψη μόνο μετά από γνώση. ΄Ετσι κλήθηκα στα δικαστήρια να καταθέσω για πράξεις και γεγονότα που γνώριζα. Ποιος βοήθησε να αλλάξει απόφαση η Ρωσική κυβέρνηση για τη διαπίστευση των έξι (6) ιδιωτικών εργαστηρίων, για τις εξαγωγές νωπών φρούτων και ποιος μεσολάβησε να γίνει η συνάντηση μεταξύ εμού και του πρέσβεως μας στη Ρωσία, με τον αναπληρωτή Πρωθυπουργό της Ρωσίας κο Ζουπκώφ. Αυτός ήταν ο κος Σ. Παναγιωτίδης, που το έπραξε έχοντας επιφυλάξεις από το παρελθόν αλλά τελικώς ενήργησε για το καλό της Πατρίδος και των γεωργών του τόπου μας. Τίποτα περισσότερο ή λιγότερο.

΄Οσον αφορά τις κρίσεις σας για την κομπόστα ροδακίνου και την πολιτική που ασκήθηκε, θα μας κρίνουν η ιστορία και η γνώση των πραγματικών γεγονότων. Πάντα είμαι στη διάθεση οιουδήποτε για ενημέρωση και προφανώς για την εφημερίδα σας.

Περπάτησα, πάντα όρθιος και φωναχτά, είναι αργά να αλλάξω. Οι φίλοι μου και οι εχθροί μου είναι γνωστοί, πλούσιοι και φτωχοί, μορφωμένοι και μη.


Θεσσαλονίκη, 1/3/2010
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη