26 Μαρ 2010

Καταγγελία για το Δικηγορικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης

Πρόεδρε, για ρίξτε μια ματιά σε αυτά που λέει ο αναγνώστης (τα στοιχεία του στη διάθεση του taxalia):

Σε τί χώρα ζούμε ρε παιδιά;
Θέλησα σήμερα να καταγγείλω στον δικηγορικό σύλλογο Θεσσαλονίκης έναν δικηγορίσκο...

και τις μεθοδεύσεις του, οι οποίες κατά την γνώμη μου, προσβάλλουν την νομική επιστήμη και τους (λίγους) καλούς και έντιμους συναδέλφους του. Δεν έχει σημασία αν έχω άδικο ή όχι, ήθελα να το κρίνει το ΔΣ του συλλογου των συναδέλφων του και γι αυτό παρουσιάστηκα αυτοπροσώπως και με το έγγραφο καταγγελίας στα χέρια μου.


Ο αγενέστατος διευθυντής (έχουν και τέτοιον οι δικηγόροι μας εκεί στον σύλλογό τους στον τέταρτο όροφο του δικαστικού μεγάρου), αρνήθηκε να το πρωτοκολλήσει και να το παραλάβει αν δεν κατέβαλα 50 ευρώ!!!


Καταλάβατε, άνθρωποι της καθημερινότητας, πολίτες μιας χώρας που βουλιάζει στο χρέος και οι μισοί πολίτες της είναι άνεργοι! Οι δικηγόροι της Θεσσαλονίκης σου ζητούν 50 ευρώ για να δεχτούν να τους... αναφέρεις έναν συνάδελφό τους για παρανομίες ή ατασθαλίες του. Να τους πληρώσεις 17 χιλιάρικα σε παλιές δραχμούλες, εσύ ταλαίπωρε πολίτη, που ασχολήθηκες μαζί τους και προσπάθησες να συμβάλλεις στην εξυγίανση του άθλιου επαγγέλματός τους.


"Είναι απόφαση του ΔΣ, να εισπράττουμε 50 ευρώ από όποιον φέρνει τέτοια αναφορά" ήταν η ειρωνική απάντηση του διευθυντού όταν τον ρώτησα αν ντρέπεται καθόλου γι αυτό το νταβατζιλίκι και την φανερή απόπειρα αποθάρρυνσης τέτοιων προσπαθειών. Εμ φυσικά, κόρακας κοράκου μάτι βγάζει;


Ντροπή ρε παιδιά, σε τί χώρα γεννήθηκα ρε γαμώτο;
Ν.Π.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη