18 Μαρ 2010

Ελάτε να γίνετε πουτάνες και ...Γκουσγκούνηδες.! (βίντεο)

Κάποτε θα συνέβαινε κι' αυτό.!
Μετά τον απόλυτο εξεφτελισμό ως Κράτος, φθάσαμε και στον απόλυτο ξεπεσμό ως Έθνος.
Τώρα θα μου πείτε, και ποιά η διαφορά μεταξύ κράτους και έθνους;
Έτσι που καταντήσαμε, απολύτως καμιά.!
Το Έθνος ως έννοια, απορροφήθηκε από το κράτος -μπορντέλο που δεν παύει κάθε στιγμή, όπου βρεθεί κι' όπου σταθεί να διαλαλεί δια των ...

αντιπροσώπων του την πραμάτεια της πουτανιάς, διαφημίζοντάς την μάλιστα μέσα από τους επαίσχυντους διαύλους των Μέσων Μαζικής Εξαθλίωσης - Εξαχρείωσης και δεν είναι άλλη από την άκρως προσοδοφόρα εργασία - πουτανιά πολυτελείας.
Επιστρατευμένοι νεοέλληνες με χαρτογιακάδες και μακιγιαρισμένο προφίλ, ρίχνουν τα δίχτυα τους προς την Ελληνική νεολαία λέγοντάς της:
"Για σίγουρο, εξασφαλισμένο αλλά και ...χρυσοφόρο μέλλον, ελάτε να σας κάνουμε πουτάνες και Γκουσγκούνηδες. Δεν απαιτούνται πτυχία και άλλα κωλόχαρτα, παρά μόνον καμπύλες ομορφιά, τέχνη στο σεξ και πρώτο ...μπόι". Δεν χρειάζονται ξένες γλώσσες και υπολογιστάδες, παρά μόνο τα ...φυσικά σας προσόντα".
Προφανώς να θεωρήσετε υπερβολικά τα όσα παραπάνω αναγνώσατε.!
Όμως εδώ πέφτετε έξω.!
Κατά εκατοντάδες φθάνουν τα βιογραφικά ανδρών και γυναικών για να παίξουν σε Ελληνικές τσόντες, κι' όλα αυτά στον απόηχο του μέσου δεξιού δακτύλου της ...Αφροδίτης και στη σκιά μιας Ελληνίδας πορνοστάρ που ενώ χέστηκε στο τάληρο από τις βίζιτες και τις πορνοταινίες, έρχεται να μας πει πως δεν έμαθε ακόμη τίποτε για το ...φόνο.!
Ενώ εμείς, και μέσα από τα ...μπλογκάκια μας, αγωνιζόμαστε με νύχια και με δόντια για να περισώσουμε ότι έχει απομείνει από το κατακερματισμένο και ισλαμοκρατούμενο έθνος μας, την ίδια ακριβώς στιγμή, κάποιοι άλλοι λακέδες, μας σερβίρουν κατάμουτρα ως κύριο και κρύο πιάτο, την κυοφορούμενη ψυχή τε και σώματι πουτανιά της Ελληνικής κοινωνίας μας.
Κι' όσο για το παραπάνω λεξιλόγιο, μην σας πιάσουν οι δήθεν ...σεμνοτυφικού τύπου ευαισθησίες, γιατί απλούστατα και σύμφωνα με το Ελληνικό λεξικό, η κατ' επάγγελμα πουτάνα - ιερόδουλος δεν είναι άγνωστη λέξη, παρά μόνο είναι μια γυναίκα που αμοίβεται αδρά για την παροχή σεξουαλικών υπηρεσιών.
Απλά, έφθασε η ώρα που πρέπει ΚΑΙ να την διαφημίσουμε.!
Οποία καταισχύνη.!
gianniotis
http://gianniotis.blogspot.com/2010/03/blog-post_9775.html


 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη