23 Μαρ 2010

Χάνει τον έλεγχο το ΠΑΣΟΚ στο νεοναζιστικό – κεμαλικό παρακράτος;


Για να βγαίνει το “Πρώτο Θέμα” και να αποκαλύπτει ότι μέλη νεοναζιστικών οργανωσεων (που τα ΜΜ”Ε” επιμένουν να ονομάζουν “αντεξουσιαστές”) πηγαίνουν σε Ισλαμικές χώρες για εκπαίδευση, μάλλον κάποιοι ινστρούχτορες έχουν χάσει τον έλεγχο στο παρακράτος.

Η εφημερίδα βέβαια δεν τολμά να πει αυτό που έχουμε αποκαλύψει εδώ και μήνες, ότι δηλαδή τα ταξιδάκια αλλά και μέρος της εκπαίδευσης γίνεται μέσω Σκοπίων, χώρα προέλευσης και του εξοπλισμού. Θυμάστε τις γελοιότητες που ακολούθησαν την αποκάλυψη του... RPG που είχε ο Σκοπιανός Μισούνωφ.

Διαβάστε τα εδώ, αναλυτικά: Το κέντρο εκπαίδευσης των “τρομοκρατών” και οι προμήθειες οπλισμού.

Υπάρχουν επίσης κλιμάκια στην Ελλάδα που ενεργοποιήθηκαν τόσο τον προηγούμενο Δεκέμβρη όσο και τον Ιούνιο στο φιάσκο με το Κοράνι που δήθεν ποδοπάτησε αστυνομικός. Γράφει λοιπόν το Πρώτο Θέμα: «Σύμφωνα με τα δεδομένα που έχουν στη διάθεσή τους οι ελληνικές αρχές ασφαλείας, οι υπηρεσίες πληροφοριών, αλλά και η κεντρική υπηρεσία του υπουργείου Εξωτερικών, περίπου 25-30 Έλληνες πολίτες, διατηρώντας στενές σχέσεις με οργανώσεις του αντιεξουσιαστικού χώρου, ταξίδεψαν τους τελευταίους μήνες σε χώρες της Μέσης Ανατολής, όπου το δίκτυο ορισμένων ισλαμικών οργανώσεων δεν θεωρείται ελεγχόμενο. Κατά τις ίδιες πηγές στις χώρες αυτές οι νεαροί, που εκτιμάται ότι κινούνται από...
Η συνέχεια εδώ: http://olympia.gr/2010/03/22/greek-neonazi-groups/
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη