19 Μαρ 2010

Μετρό ...Θεσσαλονίκης (λέμε και καμιά μαλακία να περάσει η ώρα)

Καλά, καλά, ξέρουμε τι λέτε όλοι όταν ακούτε τη φράση "μετρό Θεσσαλονίκης" και ξέρουμε τι πιάνετε και με τα δυό σας χέρια. Και δεν έχετε άδικο, με τόσες καθυστερήσεις...
Γράφει ο αναγνώστης:

Παιδα σημερα ειδα στο καναλι της βουλης την συνεδριαση της ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΗΜ. ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ,ΤΡΑΠΕΖΩΝ,ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΚΟΙΝΗΣ ΩΦΕΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΦΟΡΕΩΝ ΚΟΙΝ. ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ που εγινε στις 17/03/2010 με θεμα "ακροαση του προτεινομενου απο το υπ. Μεταφορων για διορισμο του Προεδρου του Δ.Σ "ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε"
Δεν ξερω αν το παρακολουθησατε αλλα θελω να σας ενημερώσω οτι οι παρων βουλευτες πριν ψηφισουν ,λογικα, εκαναν και καποιος ερωτησεις σχετικα με τα εργα της ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ.
Εμαθα ΟΛΕΣ τις καινουργιες στασεις του μετρο στην Αθηνα και μονο μια ερωτηση εγινε για το μετρο στης Θεσσαλονικης.
Μαλιστα ο προεδρος της επιτροπης κ.Νιοτης εκανε 10 ερωτησεςι για την επεκταση του μετρο στον Πειραια.
Το ξαναλεω εγινε μολις μια ερωτηση για τα εργα του μετρο στην Σαλονικα,μολις μια ,σε μια συνεδριαση τουλαχιστον 2 ωρων, σε ατιθεση με την Αθηνα και τον Πειραια που αναλώθηκαν ολες οι ερωτησεις των βουλευτων στα εργα του μετρο εκει.
Αν θελετε μπορειτε να το ψαξετε και εσεις,απλα το παρακολουθουσα και περιμενα και εγω να ακουσω κατι για το μετρο στην Σαλονικα και δεν ακουσα ΤΙΠΟΤΑ,ενω εμαθα ολες τις προεκτάσεις του μετρο στην Αθηνα και προς Πειραια.
ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΑ .
Y.Γ. και κατι που ξεχασα να σας πω,οτι ο νεος προεδρος του ΑΤΤΚΟ ΜΕΤΡΟ ο βασικος τιτλος σπουδων,αμερικανικο κολλεγιο, που εχει δεν αναγνωριζεται στην Ελλαδα απο το ΔΟΑΤΑΠ πρωην ΔΙΚΑΤΣΑ.
Αν μ πορειτε δειτε την συνεδριαση της επιτοπης δημ.επιχειρησεων ......
στις 17/03/2010
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη