29 Μαρ 2010

Ανοιχτή επιστολή στον ΥΠΕΞ Γ.Παπανδρέου

Αξιότιμε κ. Παπανδρέου,

γνωρίζοντας τα γνωστά προβλήματα της Ελλάδος και την καθημερινή πίεση που δέχεστε εσείς και η πατρίδα μας, ελπίζω όπως και όλοι Έλληνες της Διασποράς ότι δεν θα δεχτείτε τον όρο Μακεδονία στην ονομασία του γειτονικού κράτους.

Ελπίζουμε να μπορούμε να βασιστούμε σε εσάς και στην κυβέρνηση της Ελλάδος, διότι ...

φοβόμαστε πολύ, λόγο της οικονομικής κρίσης που περνάει η πατρίδα μας, θα σας πιέσουν να δεχτείτε όρους και ονομασίες που δεν συμφωνεί κανένας Έλληνας!

Το Μακεδονικό ζήτημα είναι σίγουρα ένα από τα ανοιχτά προβλήματα που πρέπει να αντιμετωπίσει η Ελλάδα μας, αλλά και για τα υπόλοιπα προβλήματα δεν πρέπει να δεχτούμε οποιαδήποτε πίεση. Θα είμαστε όλοι στο πλευρό σας, όσο δεν υποκύψετε στις πιέσεις των άλλων.

Η Ελλάδα και τα παιδιά της περιμένουν κ. Παπανδρέου, να αντιμετωπίσετε τα εξωτερικά μας προβλήματα ψύχραιμα και παλικαρίσια. Διότι αναζητούμε μετά από πολλά χρόνια πάλι των/τους ήρωες που θα μας κάνουν υπερήφανους και θα μας βγάλουν από την δύσκολη θέση
που μας φέρανε κάποιοι γνωστοί και άγνωστοι.

Να είστε σίγουροι, ότι εμείς αγωνιούμε για τα εθνικά μας θέματα περισσότερο από αυτούς που περιμένουνε την επιστροφή του χρηματικού χρέους της πατρίδας μας.
Ναι, να αντεπεξέλθουμε στα χρέη μας, αλλά ΟΧΙ πουλώντας την πατρίδα μας και το δίκαιό μας.

Στα ράφια των σούπερ μάρκετ της Γερμανίας, πουλιούνται εδώ και καιρό (Μακεδονικά κρασιά) της ΦΥΡΟΜ.
http://taxalia.blogspot.com/2009/11/macedonian-wine.html
Ελπίζω ότι σας είναι γνωστό, διότι τον ΥΠΕΞ έχει ενημεροθεί εδώ και πολύ καιρό. Όπως και εμπορικό επιμελητήριο του Μονάχου.
Δυστυχώς δεν ενδιαφέρθηκε κανείς μέχρι σήμερα. Πράμα το οποίο δεν μπορούμε και δεν θέλουμε να κατανοήσουμε, διότι μας προσβάλει αφάνταστα!
Όπως επίσης και οι κατασκευαστές κινητών τηλεφώνων, πουλάνε τα προϊόντα τους με την υποτίθεν (Μακεδονική γλώσσα) ως επιλογή στο μενού της συσκευής. (οι ανάλογες φωτογραφίες έχουν σταλθεί εδώ και πολύ καιρό στο ΥΠΕΞ)

Θα ασχοληθεί επιτέλους κάποιος και με αυτά τα θέματα; Πως επιτρέπετε να μας προσβάλουν εδώ και τόσα χρόνια;
Από τότε που θυμάμαι, η Ελλάδα όλο πυρπολείται και όλο υποκύπτει. Επιτέλους φτάνει πια!!!

Καλύτερα να κοιμόμαστε ανήσυχοι και να έχουμε αυτό που μας απέμεινε, παρά να κοιμόμαστε ήσυχοι και να παραδώσουμε τα όπλα!


Χρήστος Τάκος, Γερμανία
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη