Ψηφίζω ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ

Ψηφίζω ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ

13 Μαρ 2010

"Αριστεροί" Χαφιέδες. Γεμίσαμε από δαύτους...

Ένας 35χρονος αντεξουσιαστής, ο Λάμπρος Φούντας, έπεσε νεκρός από σφαίρες αστυνομικών. Μέχρι στιγμής, δεν υπάρχει κανένα αποδεικτικό στοιχείο ενοχής του ή συμμετοχής του σε τρομοκρατικές οργανώσεις. Είναι απλά ένας νεκρός, στον οποίο...
μπορούν να φορτώσουν τα πάντα. Μάλιστα η αστυνομία πήγε σπίτι του, κατέσχεσε και άνοιξε τον υπολογιστή του και δημοσίευσε προσωπικές του φωτογραφίες, που βρήκε εκεί (και όχι από δικά της αρχεία! Οι φωτο είναι υψηλής ανάλυσης, είναι τραβηγμένες με ψηφιακή μηχανή από φίλο/η του και αφορούν προσωπκές στιγμές του).
Αν γινόταν αυτά με κυβέρνηση Καραμανλή, οι "αριστεροί" καθηγητές-διαχειριστές του indymedia, θα ήταν 15 μέρες ξάγρυπνοι, χωρίς ούτε μία ώρα ύπνο και θα συντόνιζαν τα 500 εκατομμύρια μηνύματα, που θα έφταναν εκεί, τα δεκάδες χιλιάδες SMS, που θα στέλνονταν σε μαθητές και θα καλούσαν σε εξέγερση.


Τώρα τουμπεκί, τα λαμόγια ! Οι αριστεριστές με τα ακροδεξιά πορτοφόλια το βούλωσαν και δέχονται ό,τι τους πασάρουν. Όπως και τα "αριστερά" κανάλια (δηλαδή όλα).


Αναρχικοί αλά καρτ. Δυσφημιστές της αριστεράς, αρχιρουφιάνοι των μπάτσων. Χίτες και ταγματασφαλίτες της αστυνομίας, που ξεπλένονται με αντιδεξιά ρητορική. Ακροδεξιά φασισταριά, που επιβιώνουν βαφτίζοντας όλους τους άλλους "ακροδεξιούς".


Οι χαφιέδες των μπάτσων δίνουν μαθήματα αριστερισμού. Κοπρόσκυλα !
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη