31 Μαρ 2010

ΚΟΚΚΙΝΑ ΑΥΓΑ & ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΗ ΟΔΗΓΗΣΗ

Η οργάνωση ΝΕΟΙ με την ευγενική χορηγία της αλυσίδας Super Market “LIDL” και την υποστήριξη του ομίλου Θεσσαλονίκης «Rotaract Ανατόλια» τη Μ. Πέμπτη, 1 Απριλίου 2010, στο πλαίσιο ενημέρωσης κυρίως των πολιτών για Ασφαλή Οδήγηση κατά την έξοδο των...

γιορτών του Πάσχα, διοργανώνει σε κεντρικό σημείο της Θεσσαλονίκης, εκδήλωση όπου εθελοντές της οργάνωσης θα μοιράσουν στους οδηγούς συμβολικά κόκκινα αυγά μαζί με ένα έντυπο με οδηγίες για ένα ασφαλές ταξίδι.

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 8:00 το πρωί από την συμβολή του πεζόδρομου της Ικτίνου με Τσιμισκή, όπου η Πρόεδρος, το Δ.Σ. της οργάνωσης, καθώς και πληθώρα νέων εθελοντών θα ξεκινήσουν να μοιράζουν κόκκινα αυγά μαζί με ένα ενημερωτικό φυλλάδιο για ασφάλεια στην άσφαλτο και πολλές Πασχαλινές ευχές.

Στόχος της οργάνωσης ΝΕΟΙ μέσω της δράσης αυτής είναι η ενημέρωση, η αφύπνιση και η προστασία των οδηγών και κυρίως των νέων στην άσφαλτο γενικότερα και ειδικότερα αυτές τις ημέρες, όπου παρουσιάζεται έξαρση τροχαίων ατυχημάτων.

Το αυγό το Πάσχα, είχε πάντα την έννοια του δώρου. Δώρο από το μεγάλο στο μικρό, ή δώρο των πλουσίων στους φτωχούς ή δώρο που το έδιναν οι μαθητές στο δάσκαλο, οι πιστοί στον Πατριάρχη, κλπ.

Το Πάσχα το βάψιμο των αυγών αποτελεί πολύ παλιό έθιμο για το χριστιανικό κόσμο. Το κόκκινο χρώμα τους, που είναι το πιο διαδεδομένο, συμβολίζει την ανανέωση της ζωής.

Το έργο της οργάνωσης παρέχεται δωρεάν και υλοποιείται από στελέχη, μέλη, υποστηρικτές, εθελοντές και κάθε ευαισθητοποιημένο πολίτη που θέλει να συμβάλλει. Καθημερινά μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στα τηλέφωνα:

2310 384025 & 2310 232418 ή με email info@mkoneoi.gr
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη