22 Μαρ 2010

Αθλητικά νέα. Άριστος ο Κάκος, ποιοί διαιτητές πήραν χαμηλή βαθμολογία

Άγγιξε το άριστα ο Κάκος στην Τούμπα
Αγγιξε το άριστα ο Τάσος Κάκος στην Τούμπα. Στο τέλος του εδωσαν συγχαρητήρια τοσο ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ Θοδωρής Ζαγοράκης, όσο και οι παράγοντες της ΑΕΚ. Απολυτα...

ικανοποιημένος από την απόδοση του έμεινε ο παρατηρητής Γιάννης Τσαχειλίδης. Για την περίπτωση που οι γηπεδούχοι ζήτησαν δεύτερη κάρτα στον Γιάχιτς, είχε προηγηθεί επιθετικό φάουλ και γι΄ αυτό δεν την υπέδειξε ο Κερκυραίος ρέφερι.
ΠΗΓΗ: diaititis.gr

"Στο ψυγείο" Κωνσταντινέας-Σιδηρόπουλος
"Στο ψυγείο" μπαίνουν οι διαιτητές Πέτρος Κωνσταντινέας (Καβάλα-Λάρισα) και Τάσος Σιδηρόπουλος (Γιάννενα-Ατρόμητος), μετά τις εκθέσεις των παρατηρητών Μπριάκου-Καλύβα, αντίστοιχα.
Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Κωνσταντινέας απέβαλε τον γενικό αρχηγό της Καβάλας Κ.Τσαλίκη, ο οποίος -βάσει του φ.α.- τον...κλότσησε στη φυσούνα, ενώ για τον Σιδηρόπουλο ο προπονητής του Ατρομήτου Γιώργος Δώνης δήλωσε ότι "για να πάρουμε πέναλτι πρέπει να μας πυροβολήσουν ή να μας μαχαιρώσουν".

Το αιώνιο ντέρμπι και τα σικέ ματς απόψε στη "ΔΙΚΗ"
Το ντέρμπι της Σούπερ Λίγκα ΠΑΟ-Ολυμπιακού και οι εξελίξεις για τους ύποπτους αγώνες θα συζητηθούν στην εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού BLUE SKY, "Η ΔΙΚΗ", σήμερα, στις 23.00.
Ανάμεσα στους καλεσμένους θα είναι ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Χρήστος Ζαντέρογλου, ο δημοσιογράφος Θοδωρής Κοτσώνης, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Γιάννης Αμοιρίδης και ο καθηγητής διαιτησίας Γιώργος Βούλγαρης.

>>>Το πρόγραμμα του BLUE SKY μεταδίδεται και στο www.blueskytv.gr


http://dikisports.blogspot.com
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη